Ακολουθήστε μας στο Google news

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο διεθνής μέσος του Απόλλωνα και της Εθνικής Κύπρου, Χάμπος Κυριάκου, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα για τη χθεσινή νίκη επί της Σλοβενίας και την παρουσία των Κωστένογλου, Πίττα.

Συγκεκριμένα είπε: Για τη νίκη επί της Σλοβενίας: «Όλα τα παιδιά το ήθελαν πολύ. Όλοι τους έχουν λεπτά συμμετοχές στις ομάδες τους και αυτό φάνηκε στο γήπεδο, αφού είναι πολύ δύσκολο να είσαι σε αγωνιστική αδράνεια για 1-2 μήνες και να έρχεσαι να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Ναι μεν λέμε ότι είμαστε διεθνείς, όμως πρέπει να κάνουμε κάτι, να έχουμε επιτυχίες. Ακόμη και στο παιχνίδι με την Κροατία που χάσαμε, είναι μεγάλο επίτευγμα μια ήττα με 1-0 από την προηγούμενη φιναλίστ του Μουντιάλ». Για τον Νίκο Κωστένογλου: «Έπαιξε με την ψυχολογία μας. Κατάφερε να δέσει την ομάδα και να την κάνει οικογένεια. Και το είδατε και στα αποδυτήρια. Κάναμε συνεχώς μίτινγκ, αναλύαμε τους αντιπάλους μας. Το χτίσιμο άρχισε από την άμυνα και συνεχίζουμε. Δεν μπορείς να πας από το 1 στο 3. Πρέπει να γίνει σιγά-σιγά. Ακολουθεί το 2 και βλέπουμε». Για την απόδοση του Πίττα: «Φέτος είναι απίστευτος και του βγάζω το καπέλο. Μπράβο του για όσα έχει πετύχει μέχρι σήμερα. Έδωσε περισσότερα από τον καθένα στην ομάδα αυτή τη χρονιά και θα πρέπει να δεχθεί περισσότερο σεβασμό από τον κόσμο και από όλους. Είναι απίστευτος και του εύχομαι να κάνει στη ζωή του αυτό που θέλει πραγματικά».
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ