Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης, μιλώντας στην Cablenet μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση, απαίτησε - εμφανώς εκνευρισμένος - ξένους διαιτητές για τα εναπομείναντα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος και μένει να δούμε αν η συγκεκριμένη θέση/εισήγηση του, βρει συμμάχους/συμπαραστάτες στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, που θα συνεδριάσει εκτάκτως την Τετάρτη (03/03) για το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη συνεδρία από την ΚΟΠ για το ενδεχόμενο καθόδου ξένων διαιτητών (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ) ΞΕΣΠΑΣΜΑ Κίρζη: «Κανεί με τους Κύπριους διαιτητές, κανεί – Ζητάμε ξένους ρεφ» – Κόκκινο πανί ξανά ο Νικολάου Είναι αυτονόητο πως αν μόνο ο Απόλλωνας έχει αυτή τη θέση από τις ομάδες της εξάδας, έστω κι αν το ζητά επιτακτικά, πολύ δύσκολα το αίτημα του θα γίνει αποδεκτό. Εκτός κι αν ο Νίκος Κίρζης πει - που λέει ο λόγος - "φέρτε τους και θα τους πληρώνω από την τσέπη μου" ή ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, αποφασίσει να φέρει ξένους ρεφ χωρίς να τον ενδιαφέρει το οικονομικό κόστος (και ανεξαρτήτως του τι θέλει η πλειοψηφία στη σύσκεψη), για να βρει κι αυτός... την ησυχία του. Αν όμως συμφωνούν με τον Νίκο Κίρζη τουλάχιστον ακόμα 1-2 ομάδες της εξάδας και ενώσουν τις φωνές τους, τότε ίσως το όλο θέμα προχωρήσει... Αν μη τι άλλο, με τους ξένους διαιτητές, αν όχι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έστω μόνο στο VAR (είναι κι αυτή πολύ καλή λύση, αρκεί να είναι σωστά εκπαιδευμένοι), όσα λάθη κι αν κάνουν, τουλάχιστον δεν θα κατηγορηθούν για σκοπιμότητα ή ότι άλλο, αφού δεν θα υπάρχει καχυποψία και προκατάληψη προς τα πρόσωπα τους. Να... ξεκουραστούν και λίγο οι Κύπριοι ρεφ, για να μην βλέπουμε διπλούς ορισμούς σε κάθε αγωνιστική, πχ. το Σάββατο ο τάδε διαιτητής να είναι στο VAR και την επόμενη μέρα ο ίδιος να είναι πρώτος διαιτητής σε άλλο παιχνίδι! Αυτό το "έργο" πάντως με τους ξένους ρεφ, το έχουμε ξαναδεί. Εννοούμε δηλαδή, ότι είχαμε δει ακόμα και... τραγικές διαιτησίες από κάποιους ξένους διαιτητές σε Κυπριακά παιχνίδια στο παρελθόν και όμως δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί τους! Αυτό λέει (πάρα) πολλά και θα πρέπει φυσικά να προβληματίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Σύνδεσμο Διαιτητών Κύπρου και την Επιτροπή Διαιτησίας. Φυσικά, τα έχουμε ξαναπεί, τα λέμε, τα ξαναλέμε, αλλά σχεδόν πάντα νομίζουμε πως περιμένουμε να φτιάξουμε ομελέτα... ρίχνοντας αυγά στον τοίχο και όχι στο τηγάνι.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ