Ακολουθήστε μας στο Google news
Τερμάτισε δεύτερη η ΑΕΛ με τη λήξη της κανονικής περιόδου, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ομόνοια.
Οι γαλαζοκίτρινοι βρίσκονται σε τροχιά διεκδίκησης του τίτλου, μπορεί να λεχθεί ότι έχουν την λιγότερη πίεση από τις άλλες τρεις ομάδες.
Να μην ξεχνάμε, ότι είναι η μοναδική ομάδα, στην οποία δεν έγιναν εξαγγελίες -κατά την καλοκαιρινή περίοδο- ότι θέλουν το πρωτάθλημα στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΛ, αν ο Μάης δεν βαφτεί κίτρινος, δεν πρόκειται να βγουν να "πυροβολούν" τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίχτες, ότι δεν έκαναν τον καθήκον τους.
Αναφερόμαστε φυσικά, στην συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών, οι οποίοι παρουσιάζονται προσγειωμένοι και ρεαλιστές.
Προέχει πλέον να γίνει σωστή διαχείριση, από την τεχνική ηγεσία, των συνεχόμενων ντέρμπι, που περιλαμβάνει η δεύτερη φάση του μαραθωνίου.
Π.Χ.
Όπως βγήκε το πρωί, ο Χάρης Σαββίδης αποφάσισε να διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟΠ. Οι πληροφορίες λένε ότι εξασφάλισε την υπογραφή 4 ομάδων (από τους 17 εκλέκτορες για τις προεδρικές εκλογές).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 20:54
Ο Αντρέας Κυπριανού άλλως «Κίτσης» θα είναι καλεσμένος στην εκπομπή της Cablenet Ball Boyz την ερχόμενη Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:15.
12/06 @ 15:02
Σημαντική ανακοίνωση από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου:
03/06 @ 22:27
Διαβάστε την ανακοίνωση από τον Αχυρώνα - Ονήσιλο.
26/05 @ 13:23
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
16/05 @ 00:05
Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, η εκδήλωση για τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ.
15/05 @ 21:14
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.
BEST OF THEMASPORTS