Ακολουθήστε μας στο Google news

«Τρώει ξύλο» από παντού, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Αθλητισμού Αντρέας Παπαχαραλάμπους. Πήρε και πολιτικές διαστάσεις, η διαμάχη του με το άλλο μέλος της Επιτροπής Χάρη Σαββίδη, όπως και με τα άλλα τρία μέλη που παραιτήθηκαν πριν μερικούς μήνες, ύστερα από την χθεσινή παρουσία τους ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών και Αξιών. Έγινε του «κουτρούλη ο γάμος», όπως μου έλεγαν συνάδελφοι που παρακολούθησαν τη συζήτηση, αλλά και βουλευτές που ήταν παρόντες. Δυστυχώς ο Αντρέας Παπαχαραλάμπους, «κατάφερε» από την πρώτη ουσιαστική εμπλοκή της Επιτροπής σε ποδοσφαιρικά ζητήματα, να την απαξιώσει στα μάτια του κόσμου, όταν βγήκε προς τα έξω η υπόθεση με το «μιτσοκάμμιμα» Λόρια στον αγώνα με τον Απόλλωνα.  Ήταν γκάφα ολκής εκ μέρους του, είτε το παραδέχεται, είτε όχι… Για να μπούμε στα πιο σημαντικά ζητήματα, ο γνωστός μεγαλοδικηγόρος έμεινε τρομερά εκτεθειμένος και για τον χειρισμό των υποθέσεων της κατάθεσης Παπασταύρου και του «πορίσματος Καραβίδα» (όπως το έλεγαν και χθες στην επιτροπή Θεσμών της Βουλής), όπου είναι προφανές ότι κατέβαλε προσπάθεια να τις «τουμπάρει». Γιατί επέλεξε να ακολουθήσει αυτή την τακτική;  Δέχθηκε πιέσεις από πολιτικούς ή άλλα σημαίνοντα πρόσωπα στο χώρο του ποδοσφαίρου; Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει στα παραπάνω ερωτήματα... Σε ανύποπτο χρόνο, θυμάμαι σε μια από τις συνεντεύξεις του είχε πει ότι προσπάθεια της επιτροπής ήταν να συμβάλει στον καθαρισμό (σε κάποιο βαθμό) του «Στάβλου του Αυγεία», όπως είχε αποκαλέσει το χώρο του ποδοσφαίρου –πριν κανένα χρόνο- ο πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εκ του αποτελέσματος, την πιο κρίσιμη στιγμή, φαίνεται ότι ο άνθρωπος που ηγήθηκε της επιτροπής, πέταξε και το φτυάρι, αλλά και τις «τσαγγαροποϊνες» που φόρεσε. Είναι αυτονόητο, ότι όποιοι αποτελέσουν τη διάδοχη κατάσταση της «Επιτροπής Παπαχαραλάμπους», έχουν υποχρέωση να κάμουν τα πάντα, για να μην παραπεμφθούν στις ελληνικές καλένδες, οι δυο υποθέσεις που θα «κάψουν πολλούς», όπως τουλάχιστον λέχθηκε χθες στη Βουλή. Θα πρέπει να φροντίσουν να συμπληρωθεί ο φάκελος, με τις όποιες «ελλείψεις» υπήρχαν, κατά τον Βοηθό Γενικό Εισαγγελέα Σάββα Αγγελίδη. Υ.Γ. Οι πρώην συνεργάτες του Αντρέα Παπαχαραλάμπους, κατήγγειλαν χθες ενώπιον της Βουλής, ότι ήταν και «μάνα» στη διαρροή πληροφοριών προς ένα συγκεκριμένο τηλεοπτικό κανάλι. Άμα ένας αξιωματούχος, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι να προβάλει το «έργο» του, τότε αυτομάτως καθίσταται κάπως επικίνδυνος.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
01/05 @ 14:32

Ποστάρισμα με... θετική ενέργεια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Χρίστος Γουΐλερ δημοσίευσε φωτογραφία από τον Αρχάγγελο τη νικήτρια ομάδα της προπόνησης.

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...-ThemaSports
30/04 @ 16:51

ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Δεν είναι για γέλια μερικά πράγματα...

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο-ThemaSports
30/04 @ 11:29

Το σχόλιο του Ηλία Χαραλάμπους για τους ΤΕΛΙΚΟΥΣ στην Κύπρο σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Ο Κύπριος προπονητής της Στεάουα Βουκουρεστίου, Ηλίας Χαραλάμπους, ο οποίος μίλησε στον Super Sport FM για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ρουμανίας από την ομάδα του, κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ, αλλά και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Πάφου

Ο υποβιβασμός και ο Χάαλαντ-ThemaSports
03/05 @ 11:48

Ο υποβιβασμός και ο Χάαλαντ

3 Μαΐου μια ημερομηνία σημείο αναφορά στην ιστορία της Σίτι.

Όμορφο κλίμα μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
29/04 @ 18:49

Όμορφο κλίμα μετά το ντέρμπι (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια νίκησε τον ΑΠΟΕΛ και κλείδωσε την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και οι γαλαζοκίτρινοι θα παίξουν για δύο αποτελέσματα για τον τίτλο στην τελευταία αγωνιστική.

Ο Μίντσεφ ισοφάρισε στο 90΄+5΄ και έστειλε και μαθηματικά τη Δόξα στη Β' κατηγορία-ThemaSports
29/04 @ 21:29

Ο Μίντσεφ ισοφάρισε στο 90΄+5΄ και έστειλε και μαθηματικά τη Δόξα στη Β' κατηγορία

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στη Δόξα και την ΑΕΛ για τη 12η αγωνιστική των πλέι-άουτ και με αυτό το σκορ, η ομάδα της Κατωκοπιάς υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Β' κατηγορία, αφού ανέβηκε στους 32 πόντους και παρέμεινε στο -8 από την Καρμιώτισσα, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ