Ακολουθήστε μας στο Google news

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε συζητιούνται περισσότερο οι δηλώσεις Τιμούρ Κετσπάγια για το θέμα του νέου συμβολαίου, παρά το «τρία στα τρία» της Ανόρθωσης τις τελευταίες δέκα μέρες, που την… «επανατοποθέτησαν» σε τροχιά διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Εμείς πάντως, ποτέ δεν συμμεριστήκαμε τη θέση, ότι η Κυρία βγαίνει από τις «ράγες» για τίτλο, ακόμα και μετά τις συνεχόμενες ήττες στα ντέρμπι με Ομόνοια και Απόλλωνα. Πάμε στο δια ταύτα, που αφορά στην ειρωνική τοποθέτηση του Τιμούρ, στα περί προτάσεως από τη διοίκηση. Χαρακτηριστικά ανάφερε: «Αξιολογείται η δουλειά μου. Ακόμα δεν την έχουν αξιολογήσει. Δεν το λέω με παράπονο. Υπάρχει μια ομάδα που την αξιολογεί. Φαίνεται ότι ακόμα περνάει από το μικροσκόπιο». Η μπηχτή αφορούσε φυσικά, τα δημοσιεύματα της Παρασκευής, που έλεγαν ότι η διοίκηση κοινοποίησε «πακέτο» με αυξημένες απολαβές στον Τιμούρ και περιμένει την απάντηση του. Με ειρωνικό τρόπο διέψευσε ότι έχει πρόταση ενώπιον του. Όμως τα «σκάγια» της ειρωνικής αναφοράς του προπονητής τη Ανόρθωσης, προφανώς δεν ήθελε να πάνε μόνο στους δημοσιογράφους που έβγαλαν (ή «αναμάσησαν» στην πορεία την είδηση), αλλά και στο δίδυμο Χρήστου Πουλλαίδη-Ευγένιου Χαμπουλλά. Μπορεί να είπε ότι δεν έχει παράπονο, αλλά πληροφορούμαστε, ότι είναι δυσαρεστημένος. Προφορικά τους είπε για τα «θέλω» του πριν δυο περίπου μήνες, αλλά για τους δικούς τους λόγους, ακόμα δεν του πρότειναν πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του. Δεν μπορούμε φυσικά να γνωρίζουμε, κατά πόσον επέλεξαν να καθυστερήσουν την κατάθεση νέας πρότασης στον Τιμούρ, επειδή η ομάδα βγήκε εκτός πορείας για μερικές εβδομάδες. Παρουσιάζει ενδιαφέρον, πως θα… αντιδράσει η διοίκηση τις προσεχείς μέρες, στο θέμα του μέλλοντος του Κυπρο-Γεωργιανού κόουτς, από τη στιγμή που ο ίδιος επέλεξε να δημοσιοποιήσει την ενόχληση του. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα, ο προπονητής της Ανόρθωσης, παρά τις «φουρτούνες» του Δεκέμβρη, με τις διορθωτικές κινήσεις που έκανε, βρήκε τον τρόπο να βάλει την ομάδα στη σωστή πορεία. Η σημαντικότερη αλλαγή, είναι το ότι η άμυνα δεν μοιάζει πλέον με παιδική χαρά. Βγάζει περισσότερη σιγουριά, δεν μάζεψε τη μπάλα από την εστία του στα τελευταία τρία ματς ο Λόρια. Φαίνεται ότι βοήθησε η προσθήκη του Σπύρου Ρισβάνη, όμως πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγάλουμε σε βάθος χρόνου και δη στα ντέρμπι με τους άλλους διεκδικητές, που θα είναι μαζεμένα στην πορεία. Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Βόσνιου-Δανού χαφ Μπουσουλάντζιτς, αυτός «πάτησε» με ωραίο τρόπο τη μπάλα στον Γκαλίτσιο, που «κλείδωσε» από κοντινή απόσταση τους τρεις βαθμούς, στο χθεσινό Βαρωσιώτικο ντέρμπι.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ