Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιτέλους νίκη! Στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη ο ΑΠΟΕΛ, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά τις τέσσερεις σερί ήττες, δείχνει να αλλάζει, αλλά το κυριότερο, είναι ότι απολαμβάνει ξανά το να βρίσκεται στο γήπεδο.

Εννοείται, πως δεν άλλαξαν όλα, πως πολλές αδυναμίες ήταν «χτυπητές» και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν αρκετή δουλειά ακόμα για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Έγιναν αρκετά λάθη από τους παίκτες του που φυσικά δεν πρέπει να γίνονται και μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ  αλλά, δεν είχε την εικόνα των προηγούμενων παιχνιδιών. Κακά τα ψέματα, όμως, αν δεν έπαιρνε το προβάδισμα, ίσως τα πράγματα να ήταν εντελώς διαφορετικά. Παρόλα αυτά, με τον Ελλαδίτη στον πάγκο «μύρισε» ξανά ομάδα. Έπαιξε ορθολογικά, με την μπάλα κάτω και όχι με τις μακρινές μπαλιές. Οι επιθέσεις του ΑΠΟΕΛ γίνοντας κυρίως από τα άκρα, με τους μπακ, Αποστολάκη και Γουίλερ να ανεβαίνουν συχνά - πυκνά, και τους εξτρέμ, να πατούν περιοχή. Η... κλάση του Εφραίμ έβαλε μπροστά την ομάδα του 44χρονου κόουτς και το «ξεκλείδωμα» του Μπεν Σαχάρ, έδωσε τη νίκη μετά από μεγάλο διάστημα. Υπήρξε μια βελτίωση και το τρίποντο ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα του Ελλαδίτη. Διότι η ψυχολογία των παικτών του ΑΠΟΕΛ δεν ήταν καθόλου καλή. Η αμφισβήτηση όλο και μεγάλωνε προς την ομάδα και με αυτή τη νίκη μπορούν να... πάρουν τα πάνω τους. Η ουσία, εκτός των άλλων θετικών -χωρίς βέβαια να σβήνονται τα αρνητικά- για τον ΑΠΟΕΛ, είναι πως χαίρεται να αγωνίζεται. Βγάζει πάθος και δείχνουν οι ποδοσφαιριστές, ότι θέλουν να «απαντήσουν», μετά το πολύ κακό ξεκίνημα της χρονιάς. Χρειάζεται ακόμα χρόνος για τους γαλαζοκίτρινους, αφού ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι και δεν έγιναν ξαφνικά όλα «ρόδινα», αλλά, φάνηκε η βελτίωση. Για να γίνουν ξανά «όλα καλά» και να είναι χαρούμενοι άπαντες στον «Αρχάγγελο», πρέπει να... διανύσουν πολλά χιλιόμετρα. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και τους «κέρδισε» και αφού ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ, μπορεί να αλλάξει άρδην την εικόνα των γαλαζοκιτρίνων. Πάντως, το ξεκίνημα του ήταν ιδανικό και έχει όλα τα... φόντα να πετύχει.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!-ThemaSports
20/05 @ 15:25

Λίγες ώρες για τη λήξη της πρώτης εβδομάδας στήριξης των Ιδρυμάτων Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart!

Στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού τουρνουά #ΓιαΤαΠαιδιάΜας που διοργανώνει η ακαδημία «Top 11», οι τρέχουσες δημοπρασίες του Charity Idols Κύπρου στηρίζουν τα Ιδρύματα Χριστίνα Αποστόλου και Blue Heart, με σκοπό την υποβοήθηση του έργου που επιτελούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ