Ακολουθήστε μας στο Google news
Μιλώντας σήμερα (11/01) στον ΣΠΟΡ FM ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ρωτήθηκε αν υπάρχει θέμα Σατσιά και απάντησε αφοπλιστικά:
«Όχι, αλλά μας ενόχλησαν ορισμένα πράγματα που έγιναν στο τέλος»,
ανέφερε και όταν ρωτήθηκε ποια είναι αυτά, είπε:
«Που του έδωσε την φανέλα ο γιος του και έγινε όλο αυτό το σκηνικό. Θα έπρεπε να το αποφύγει. Δεν είναι θέμα με τον μικρό. Ο μικρός είναι παικταράς και θα κάνει καριέρα. Αλλά, έχουμε και εμείς φιλάθλους και πρέπει να τους σεβόμαστε. Αυτό έπρεπε να γίνει στα αποδυτήρια, αν ήθελε να το κάνει».
Μια περίοδος προετοιμασίας που άρχισε από τις 24 του Μάη με καθημερινές προπονήσεις και ένα φιλικό αγώνα με τη Βουλγαρία έφτασε στον τέλος της για την Εθνική μας ομάδα των Ανδρών, η οποία περιμένει πλέον την αναμέτρηση της Τρίτης με τη Ρουμανία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/06 @ 21:12
Ο Χάρης Λοϊζίδης φαντάζει ο επικρατέστερος για να διαδεχθεί τον Γιώργο Κούμα στην προεδρία της ΚΟΠ, όμως ακόμα ένα πρόσωπο έχει... πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα.
09/06 @ 19:27
Πολύ νωρίς αρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ.
09/06 @ 22:31
Ένας πραγματικός θρύλος για το κυπριακό ποδόσφαιρο ο Πανίκος Κρυστάλλης.
09/06 @ 15:37
Ο Θάντι αποχαιρέτησε μέσω των social media την ΕΝΠ…
09/06 @ 14:28
Το όνομα του Ανδρέα Μιχαηλίδη είναι στο τραπέζι των πιθανών υποψήφιων για την προεδρία της ΚΟΠ.
09/06 @ 18:41
Αν ο Νταβίντ Γκολντάρ αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλες πολιτείες θα δημιουργήσει σημαντικό κενό στην καρδιά της άμυνας της Πάφου.
BEST OF THEMASPORTS