Ακολουθήστε μας στο Google news

Δέχθηκε την ήττα (και σε ντέρμπι εκτός έδρας μάλιστα) ο Απόλλωνας, είναι λες κι ήρθε το τέλος του κόσμου. Ξαφνικά χάνεται η πίστη, για τις δυνατότητες της ομάδας, αλλά και κατά πόσον μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα την προσεχή Άνοιξη. Τούτο το "κλίμα" φυσικά δεν υπάρχει στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κολόσσι, αλλά σε μια μερίδα οπαδών. Είναι πραγματικά απίστευτα μερικά σχόλια που διαβάζουμε στα Κοινωνικά Δίκτυα, φτάνοντας στο σημείο μερικοί, να... απαξιώνουν ανθρώπους, τους οποίους τρεις μέρες νωρίτερα υμνούσαν. Για παράδειγμα, έλεγαν, ότι η ηρεμία του Γιάννη Πετράκη, έπαιξε "βοηθητικό" ρόλο για την ομάδα, να καταφέρει να φέρει τα κάτω - πάνω στο ντέρμπι με την Ανόρθωση. Προχθές, όμως, βρήκαν ξανά τα "λάθη" και τις αδυναμίες του Κρητικού τεχνικού, ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά το γρήγορο προβάδισμα της ομάδας κι άλλα "κουφά". Θυμήθηκαν ξανά ότι δεν κουβαλά εμπειρίες σε ομάδες που χτυπούν πρωτάθλημα. Να μην μπω στη διαδικασία, να αναπαραγάγω άλλα... πράγματα που είπαν κι έγραψαν για μερικούς παίχτες. Η ομάδα τους έχασε από την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος, τον τελευταίο ενάμισι μήνα κι αντιμετώπισαν το αρνητικό αποτέλεσμα, λες κι ήταν από κάποια μικρομεσαία ομάδα. Αντιλαμβάνομαι πόσο μεγάλος είναι ο καημός τους, να δουν την ομάδα, να κατακτά το πρωτάθλημα μετά από 15 χρόνια. Όμως, δεν υπάρχει λόγος να... πνίγονται σε ένα ποτήρι νερό, λες κι ο Απόλλωνας βρίσκεται δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή. Όλα τα παραπάνω, δεν τα γράφω για να κάμω τον δικηγόρο αυτών που διοικούν τον Απόλλωνα ή του Γιάννη Πετράκη. Μόλις πριν μερικές μέρες, έκανα λόγο (με κριτική διάθεση) για την αμυντικογενή τακτική του Ρεθυμνιώτη κόουτς, στο τελευταίο 20λεπτο του ματς με την Πάφο. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό κι η όποια κριτική γίνεται, θα πρέπει να είναι με βάσει το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά και τις επιλογές παιχτών που είχε στη διάθεση του ο προπονητής. Κριτική μπορεί να γίνει πάντως, στους υπεύθυνους του προγραμματισμού, ότι άργησαν λίγο να φέρουν καινούργιους παίχτες (μέχρι στιγμής αποκτήθηκε μόνο ο Παπουνασβίλι). Τον Γιώργο Μαλεκκίδη που "βγάζει μάτια" με τη φανέλα της Καρμιώτισσας, από τη στιγμή που δικαιούνται, θα έπρεπε ήδη να τον είχαν επαναφέρει στο Κολόσσι.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ