Ακολουθήστε μας στο Google news
Στη Τουρκία βρίσκεται από χθες (04/01) ο Κεραυνός όπου θα αντιμετωπίσει αύριο Τετάρτη (06/01) την Τόφας Μπούρσα στις 19:00 (ώρα Κύπρου) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League. H αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το κανάλι Cytavision Sports 6HD.
Οι «ερυθροκίτρινοι» θα έχουν απέναντι τους μία από τις πιο καλές ομάδες του ομίλου, ενώ η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σε μία δύσκολη έδρα.
Στην αποστολή δεν βρίσκεται ο Χριστόφορος Ραζής, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται στο στάδιο αποθεραπείας του. Ντεμπούτο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αναμένεται να πραγματοποιήσει ο νεοαποκτηθείς Ιωάννης Πασιαλής. Κανονικά στην διάθεση του Χριστόφορου Λειβαδιώτη τέθηκε ο Νίκος Στυλιανού, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν ξανά στις 3 Νοεμβρίου 2020 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, όπου η Τόφας είχε επικρατήσει με 84-74.
Η αποστολή του Κεραυνού για την Τουρκία αποτελείται από τους: Άγγελο Παπαδημητρίου (μάνατζερ), Χριστόφορο Λειβαδιώτη (προπονητής), Μιχάλη Ματσεντίδη (βοηθός προπονητής), Γιώργο Θεοχαρίδη (αρχηγός), Τζέσι Χαντ, Νικόλα Παπαδημητρίου, Άχμαντ Ρόρι, Άντονι Κινγκ, Άρη Κορωνίδη, Σάιμον Μιχαήλ, Μπράντον Ροζέλ, Νίκο Στυλιανού, Αντρέ Γουίλιαμσον, Ιωάννη Πασιαλή.
Πηγή: www.cbf.basketball
Λίγες ώρες απέμειναν για το νέο μεγάλο ραντεβού της Πάφου με την... ιστορία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/05 @ 12:21
Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε πως από την ένταση του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό δεν άκουσε τα συνθήματα με το όνομά του από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, στην πρόκριση της Μονακό στον τελικό του Final-4.
24/05 @ 11:38
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «βραχυκύκλωσαν» απέναντι σε δύο πολύ καλύτερες ομάδες και δικαίως θα πάνε σε μικρό τελικό, με την ευθύνη των προπονητών τους μεγάλη.
24/05 @ 10:12
Πίκρα. Απογοήτευση. Τραγωδία. Ο Ολυμπιακός απέτυχε παταγωδώς στο Άμπου Ντάμπι και θα γυρίσει με άδεια χέρια από το τέταρτο σερί του Final Four. Μολονότι είχε όλα τα φόντα να πετύχει φέτος, τελικά κατάφερε να πιει… θάλασσα στην έρημο!
24/05 @ 09:21
Το έχουμε πει πολλές φορές και για μια ακόμα φορά επιβεβαιώθηκε περίτρανα ότι το μπάσκετ είναι δίκαιο άθλημα και 99 στις 100 φορές κερδίζει η καλύτερη ομάδα. Έτσι συνέβη και στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, όπου η Φενέρμπαχτσε αποκαθήλωσε τον βασιλιά της Ευρώπης, Παναθηναϊκό, τον οποίο νίκησε δικαιότατα στο Άμπου Ντάμπι (82-76).
24/05 @ 08:07
Μετά την επικράτηση της Μονακό επί του Ολυμπιακού στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας, ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε ένα εντυπωσιακό σερί που έτρεχε ως παίκτης.
23/05 @ 23:37
Οι δηλώσεις του εμφανώς απογοητευμένου, Σάσα Βεζένκοφ, μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό της Ευρωλίγκας.
BEST OF THEMASPORTS