Ακολουθήστε μας στο Google news

Μπήκα στη διαδικασία χθες βράδυ (στο ημίχρονο του αγώνα ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ) και διάβασα τα σχόλια των οπαδών του ΑΠΟΕΛ για την τραγική παρουσία της ομάδας τους. Δεν έπραξα το ίδιο, μετά τη λήξη του ματς. Ήταν εύκολο να φανταστώ, πόσο πιο έντονο θα ήταν το κράξιμο. Ζουν απίστευτα αρνητικές στιγμές, οι οπαδοί της πιο επιτυχημένης Κυπριακής ομάδας την τελευταία δεκαετία. Τα πολλά λόγια είναι περιττά, για το πόσο θυμωμένοι είναι, με αυτούς που κάνουν κουμάντο στην εταιρία διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επειδή σημαντική μερίδα οπαδών, περίμεναν ότι σε κάποια φάση θα αρχίσει κι η περίοδος της παρακμής, ωστόσο δεν ανέμεναν να βλέπουν εικόνες εξευτελισμού (σαν κι αυτές των τελευταίων μηνών) της βαριάς φανέλας του ΑΠΟΕΛ. Ο Μακάρθι είναι δυο μήνες και κάτι μέρες στον Αρχάγγελο, επειδή υπήρξε και το «χτύπημα» του κορωνοϊού, έχει μερικά ελαφρυντικά για το ότι δεν κατάφερε να βγάλει από τον αναπνευστήρα την σοβαρά «πάσχουσα» ομάδα, από την αρχή της σεζόν. Δικαιολογημένα, σημαντική μερίδα οπαδών του ΑΠΟΕΛ, περιμένουν ουσιαστική ανάληψη ευθυνών, από τον άνθρωπο που ηγείται της εταιρίας τα τελευταία 7 χρόνια (είχε επιστρέψει τον Δεκέμβριο του 2013, διαδεχόμενος τον Φοίβο Ερωτοκρίτου). Ο Πρόδρομος Πετρίδης, λάμβανε τα εύσημα για τη σωστή διαχείριση που έκανε στη μεγαλύτερο διάστημα της δεύτερης προεδρικής του θητείας. Ακόμα και σε περιόδους, που άλλαζε τους προπονητές σαν τα πουκάμισα. Υπήρχαν… πίσκαλα (όχι μόνο από την πλειοψηφία των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, αλλά και από μερικούς δημοσιογράφους), ακόμα και μετά από αλλαγές προπονητών, λίγο πριν τη λήξη της σεζόν. Πήγαινε «πάσα κακό» ότι κι αν γινόταν προηγουμένως, από τη στιγμή που η ομάδα πετύχαινε το στόχο κατάκτησης του τίτλου. Ακόμα κι οπαδοί άλλων μεγάλων ομάδων, προέτρεπαν τους δικούς τους προέδρους να… ακολουθούν την αποφασιστική και «μάγκικη» πολιτική του Πετρίδη. Στην περίοδο της… αποκαθήλωσης του ΑΠΟΕΛ, είναι φυσιολογικό να ζει ένα δράμα και να σκέφτεται σοβαρά ακόμα και την αποχώρηση. Τούτο λέει το ρεπορτάζ τις τελευταίες μια-δυο ώρες, αφού θα εξετάσει η διοίκηση το ενδεχόμενο να συγκαλέσει έκτακτη συνέλευση της εταιρίας. Ακόμα κι αν προχωρήσουν στην υποβολή παραίτησης, θα είναι ζόρικα τα πράγματα για όποιους εμφανιστούν για να αποτελέσουν τη διάδοχη κατάσταση. Πληροφορίες των τελευταίων μηνών, λένε, ότι το χρέος έχει αυξηθεί σημαντικά. Το σίγουρο είναι ότι ο άλλοτε... ισχυρότερος πρόεδρος Κυπριακής ομάδας, απαξιώνεται πλέον ακόμα κι από εκείνους που έπιναν νερό στ' όνομα του.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ