Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ονήσιλος Σωτήρας...
Αναλυτικά:
«Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας μας αποφασίστηκε όπως προβούμε σε καταγγελία του βοηθού διαιτητή του σημερινού αγώνα.
Όσοι παρεβρέθησαν σήμερα στο γήπεδο είδαμε τον συγκεκριμένο “κύριο” να μην κατοχυρώνει καθαρότατο τέρμα υπέρ της ομάδας μας. Επίσης τον είδαμε να προσπαθεί να σταματήσει με υποδείξεις οφσάιντ η με όποιο άλλο τρόπο μπορούσε τις επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.
Θα δώσουμε στη δημοσιότητα όλες τις φάσεις του σημερινού παιχνιδιού απέναντι στην Ομόνοια Ψευδά αλλά και όλων των προηγούμενων αγώνων της ομάδας μας για να δει όλος ο κόσμος τα τραγελαφικά λάθη που γίνονται ενάντια στην ομάδα μας.
Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και δεν μπορούμε να βλέπουμε με σταυρωμένα χέρια να προσπαθούν να διαλύσουν ότι χτίσαμε με κόπους και μόχθους για να κάνουμε τον ΟΝΗΣΙΛΟ κόσμημα στα γήπεδα που εσείς προσπαθείτε με οποιοδήποτε τρόπο να βάλετε ταφόπλακα.
Λέτε ότι κάθε λάθος πρέπει να τιμωρείτε, αλλά βλέπουμε τις τιμωρίες να είναι επιλεκτικές με το να έρχονται τα προστίματα για την ομάδα μας βροχή και διαιτητές αντί να τους στείλετε στα σπίτια τους να διορίζονται χωρίς καμία τιμωρία και να βαθμολογούντε με άριστα.
Κύριοι είμαστε πολύ δυνατοί για να τα βάλουμε κάτω και να ξέρετε ότι δεν θα ξανά ανεχτούμε άλλο αυτή την κοροϊδία για αυτό και προβαίνουμε σε αυτήν την καταγγελία.
Στηρίζουμε την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές μέχρι τέλους και
θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο να μείνει κοντά στην ομάδα γιατί τους χρειαζόμαστε και να είστε σίγουροι ότι η ομάδα θα ενισχυθεί για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας».
Στην επιτροπή οικονομικών της Βουλής, γνωστοποιήθηκε σήμερα (26/05) ότι το Υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ με επιστολή, για τις οικονομικές υποχρεώσεις των σωματείων προς το Κράτος.
Ξεκίνησε στις 21:00 στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό, η μεγάλη βραδιά με τις ετήσιες βραβεύσεις του ΠΑΣΠ. Η αποψινή εκδήλωση μεταδίδεται από την Cablenet, με παρουσιαστές τον Λούη Πατσαλίδη και την Άντρεα Καφά.