Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάρτηση από τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Ανδρέα Μιχαηλίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τους μονούς αγώνες των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων και φέρνει ξανά στην επιφάνεια, την παλιά του εισήγηση για ένα ματς και στο Κύπελλο Κύπρου.

Αναλυτικά:  «Παρακολουθούμε κάθε βράδυ στην TV, τους αγώνες των ευρωπαϊκών κυπέλλων κ απολαμβάνουμε την προσπάθεια, τον ανταγωνισμό κ τη δίκαιη άμιλλα των ποδοσφαιριστών. Λόγω της πανδημίας, η UEFA αποφάσισε να γίνουν ΜΟΝΟΙ αγώνες για ευνόητους λόγους. Οι μονοί αυτοί αγώνες έχουν δημιουργήσει ένα ανεπανάληπτο ενδιαφέρον κ μού θύμισαν τις διαχρονικές μου εισηγήσεις για μονά παιγνίδια κυπέλλου. Οι διπλοί αγώνες έχουν αφαιρέσει το τεράστιο ενδιαφέρον από τον θεσμό του κυπέλλου, ενώ ευνοούν εμφανώς τις μεγάλες ομάδες. Χάθηκε το στοιχείο της έκπληξης από το κύπελλο κ αναμένουμε την ημιτελική φάση περίπου για να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον....
Ένας ποδοσφαιρικός παράγοντας μου είχε πει κάποτε ότι θα προτιμούσε να προκρίνονται πάντα στην ημιτελική φάση οι 4 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ούτως ώστε να παίζεται ποδόσφαιρο υψηλής ποιότητας στον τελικό. Διαφωνώ κάθετα με την προσέγγιση αυτή: το κύπελλο είναι ένας θεσμός που μπορεί να κερδίσει ο οποιοσδήποτε, μικρός ή μεγάλος, είτε με την αξία του είτε με την τύχη είτε με συγκυρίες. Επαναφέρω λοιπόν την παλιά μου εισήγηση για ΜΟΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ στον θεσμό του κυπέλλου, με ισχύ από τη μεθεπόμενη σαιζόν 2021-2022. Δεν πιστεύω ότι οι «μεγάλοι» θα ψηφίσουν την αλλαγή αυτή, ελπίζω όμως να τη συζητήσουν. Χαίρομαι που εγκρίθηκε πρόσφατα μια ακόμα παλιά μου εισήγηση, για να εκτίεται η ποινή αποκλεισμού απο τις κίτρινες κάρτες στις επόμενες 2 αγωνιστικές (είχα εισηγηθεί 3 αγωνιστικές), κάτι που θα αφαιρέσει μεγάλο κομμάτι της προκατάληψης από τη διαιτησία κ θα λύσει τα χέρια του προπονητή σε μερικές περιπτώσεις (από την πιθανότητα να απουσιάζουν πολλοί παίκτες μαζεμένοι)....»
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ