Συνεχίζει να επενδύει σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές ο Ολυμπιακός.
Αυτή τη φορά, οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν συμφωνήσει με τον 17χρονο (03/07/2003, 1.99μ.) Κύπριο, Ζέιντ Μουόσα, ο οποίος πέρσι ήταν στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου.
Αν δεν προκύψει κάποιο... απρόοπτο και ολοκληρωθεί και επίσημα το deal, ο νεαρός άσος είναι πιθανόν να αγωνιστεί στην αναπτυξιακή ομάδα των "ερυθρολεύκων" στην Α2 ή να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, για να πάρει χρόνο συμμετοχής.
Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ επέστρεψε στην Αθήνα με θερμή υποδοχή που περιλάμβανε λουλούδια, αναμνηστικά και αποθέωση.
Στην... ιστορία πέρασε η Εθνική Ομάδα της Ελλάδας στο Eurobasket καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο επικρατώντας της Φινλανδίας στον μικρό τελικό με 90-89.
H Εθνική Ελλάδας έφυγε από τη Ρίγα της Λετονίας με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της αλλά και με οικονομική ενίσχυση. Τα χρηματικά έπαθλα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Γερμανία, τη φιναλίστ, Τουρκία και τη «Σταχτοπούτα», Φινλανδία.