Ακολουθήστε μας στο Google news

Το σήριαλ Ουζόχο τελείωσε, το σήριαλ Ακιντόλα... συνεχίζεται και η αιώνια κόντρα Ομόνοιας - ΑΠΟΕΛ ξαναζωντανεύει μετά από χρόνια.

Σε μια φτωχή γενικότερα μεταγραφική περίοδο τα μεταγραφικά σήριαλ που εμπλέκουν και ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια είναι το πρώτο θέμα των ημερών. Μετά την μεταγραφή Ουζόχο στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ως γνωστόν πέρσι ήταν στην Ομόνοια ως δανεικός, εδώ και λίγο καιρό μαίνεται μια νέα αιώνια κόντρα για Ακιντόλα. Τα δεδομένα με τον Νιγηριανό είναι γνωστά (διαβάστε ΕΔΩ) με την Ομόνοια να τον θέλει εδώ και καιρό, τον ΑΠΟΕΛ να μπαίνει σφήνα ενώ η Μίντιλαντ αξιώνει ένα μεγάλο ποσό για να τον δώσει (περίπου 500 χιλιάδες). Αυτό που είναι ολοφάνερο όμως είναι πως πλέον δεν παίζει μόνος του ο ΑΠΟΕΛ στο παζάρι καθώς η οικονομική σταθερότητα και η διοικητική και αγωνιστική οργάνωση στην Ομόνοια την καθιστούν μετά από χρόνια... ισχυρό ανταγωνιστή των γαλαζοκιτρίνων. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και ο Σταύρος Παπασταύρου είναι τα κεντρικά πρόσωπα στις διοικήσεις και δείχνουν ο καθένας με τον τρόπο του, διατεθειμένοι να ισχυροποιήσουν τις ομάδες τους όμως με διαφορετική τακτική. Από την μια οι ελιγμοί του Πετρίδη, που ξέρει όσο κανείς άλλος το μεταγραφικό παζάρι σε Κύπρο και Ευρώπη, και από την άλλη ο Παπασταύρου που έδωσε θέσεις κλειδιά στα σωστά άτομα (όπως ο Λάρκου και ο Μπεργκ) και προσπαθεί να κτίσει ένα υγιές και πλήρως ανταγωνιστικό οικοδόμημα. Η περίπτωση Ουζόχο ήταν... ιδιαίτερη με τον ΑΠΟΕΛ που καίγεται για τον άσο να κάνει κίνηση-ματ ενώ πλέον οι δύο αιώνιοι κονταροκτυπιούνται για τον Ακιντόλα. Ο Πετρίδης θέλει να κάνει το κόλπο-γκρόσο και να τον αρπάξει από τα χέρια της Ομόνοιας, ενώ ο Παπασταύρου δεν θέλει να μπει σε πλειστηριασμό αλλά από την άλλη ξέρει καλά πως δεν τον παίρνει να δεχθεί ακόμη μια επικοινωνιακή ήττα. Λίγες εβδομάδες πριν συνδέθηκαν και οι δύο με τον επιθετικό, Ρίαντ Μπάγιτς και όπως φαίνεται θα έχουμε αρκετές αιώνιες μάχες και εκτός αγωνιστικού χώρου. Και που είστε ακόμα να αρχίσουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις... Εκεί να δείτε «μάχες» (σε εισαγωγικά πάντα οι μάχες για να μην ξεφεύγουμε)!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ