Aνακοίνωση από τον Παρνασσό Στροβόλου που γνωστοποιεί τη συμφωνία με τον Δημήτρη Ταρτίο.
Αναλυτικά:
«Η Διοίκηση του Παρνασσού Στροβόλου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την 12η μεταγραφή της ομάδας Χάντμπολ.
Ο ρέκορντμαν τίτλων στην Κύπρο Δημήτρης Ταρτίος συμφώνησε με τη Διοίκηση και συνεχίζει στον Παρνασσό Στροβόλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο Δημήτρης με 59 τίτλους στη καριέρα του (19 πρωταθλήματα, 19 κύπελλα και 21 Super Cup) είναι ο αθλητής με απλησίαστο ρεκόρ τίτλων και είναι έτοιμος να προσθέσει νέα τρόπαια στο πλούσιο παλμαρέ του.
Η εμπειρία του παράλληλα προσφέρει στην ομάδα την σιγουριά και την δυναμική για τις νέες προκλήσεις.
Εν αναμονή για το 13⁉️
To be continued...»
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε στη μεικτή ζώνη γιατί έκανε απλά ένα άλμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τέσσερις τραυματισμούς στο δεξί πόδι, όμως θα είναι κανονικά έτοιμος για το Τόκιο
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, σπάζοντας 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ επί κοντώ σε έναν χρόνο. Από τα 5,93μ. ως τα 6,08μ., η ενός αθλητή που δεν έχει ταβάνι!
Η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ της Γερμανίας.
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
Καλό Μήνα! Ως συνήθως για μας εδώ στην Κύπρο ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών, ο μήνας που βάζουμε μυαλό και σώμα να λειτουργούν στους πιο χαμηλούς ρυθμούς...