Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τις δύσκολες στιγμές στη φυλακή μίλησε ο Ροναλντίνιο.
Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος παραμένει, μαζί με τον αδερφό του, σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν, μετά την αποφυλάκισή του. Ο Ροναλντίνιο είχε οδηγηθεί στη φυλακή όταν προσπάθησε να ταξιδέψει στην Παραγουάη με πλαστό διαβατήριο.
Και μπορεί να μην είναι πια στη φυλακή, όπου πέρασε δύο μήνες, αλλά δεν είναι και ελεύθερος διότι πρέπει να βρίσκεται σε περιορισμό.
«Ήταν δύσκολα στη φυλακή, αλλά ήξερα ότι υπήρχε κόσμος που με υποστήριζε και μου συμπαραστεκόταν και τους ευχαριστώ. Τις στιγμές που ήμουν λυπημένος, ο λόγος ήταν πως δεν μπορούσα να κάνω τον κόσμο να χαρεί στο γήπεδο...» είπε ο «Ρόνι» μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo».
«Μας συμπεριφέρονται καλά, έχουμε ό,τι θέλουμε. Παραμένουμε ήρεμοι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περνάει ευχάριστα η ώρα μας. Έχουν περάσει 60 πολύ μεγάλες μέρες... Ο κόσμος που παρέμενε στο σπίτι τόσο καιρό μπορεί να καταλάβει πως είναι να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, να μην έχεις την ελευθερία να το κάνεις... Αθλούμαστε και ευτυχώς έχουν διαμορφώσει έναν χώρο σαν σε γυμναστήριο για να μπορούμε να γυμναζόμαστε» συμπλήρωσε ο Ροναλντίνιο
Πηγή: www.sdna.gr
Το ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο, που φέρεται να ζητά η Σίβασπορ, φαντάζει ψηλό για τους διοικούντες τον Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/08 @ 11:14
Έληξαν την Δευτέρα, 18.08.2025, η ώρα 12:00 το μεσημέρι, οι υποψηφιότητες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων των Σωματείων Β’, Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ και την Γενική Συνέλευση, για τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2025/2026 και 2026/2027.
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
BEST OF THEMASPORTS