Ακολουθήστε μας στο Google news

Σήμερα το πρωί, η ιστοσελίδα μας αποκάλυψε ότι η UEFA εξετάζει σοβαρά την πιθανότητα οι προκριματικοί αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της επόμενης χρονιάς, να είναι μονοί και να διεξαχθούν σε ουδέτερες έδρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΟΜΒΑ! Ίσως ΠΑΙΞΟΥΝ σε ουδέτερα γήπεδα οι ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ομάδες… το πλάνο που επεξεργάζονται η UEFA, είναι να γίνουν οι τρεις πρώτοι προκριματικοί γύροι του Τσιάμπιονς Ληγκ και του Γιουρόπα Ληγκ, μέσα στον Αύγουστο, πιθανόν και τα πλέι-οφ. Το... παράδοξο της υπόθεσης, είναι ότι τον Αύγουστο η UEFA προσανατολίζεται και προγραμματίζει να διεξάγει και τους αγώνες που εκκρεμούν για το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα, για να ολοκληρωθούν και οι δύο φετινές (2019-2020) διοργανώσεις! Τα συγκεκριμένα ματς δεν μπορούν να γίνουν νωρίτερα, αφού η UEFA θα δώσει χρόνο μέχρι το τέλος Ιουλίου για να ολοκληρωθούν τα εγχώρια πρωταθλήματα που είτε είναι σε εξέλιξη, είτε θα επαναρχίσουν. Οπόταν αντιλαμβάνεστε τον... ΧΑΜΟ που θα γίνει στον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, ειδικά αν κάποιες από τις ομάδες που θα αγωνίζονται για τις φετινές διοργανώσεις, θα πρέπει να παίξουν προκριματικά για να κερδίσουν θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ ή το Γιουρόπα της νέας περιόδου (2020-2021)! ΜΥΛΟΣ δηλαδή η όλη κατάσταση...
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ