Σημερινό (25/05) δημοσίευμα της ιστοσελίδας amna.gr, αναφέρει ότι ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει προτάσεις από Ελλαδικές ομάδες και αναμένεται να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά:
«Στο ελληνικό πρωτάθλημα αναμένεται να επιστρέψει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, καθώς έχει προτάσεις, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Νέας Σαλαμίνας, την περασμένη εβδομάδα. Ο Ελληνας τεχνικός ήταν τα τελευταία δυόμισι χρόνια στον πάγκο της κυπριακής ομάδας και αποχώρησε μετά από την απόφαση για τη διακοπή του πρωταθλήματος στο νησί.»
Δείτε τις επιλογές του Ρουί Βιτόρια για το βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού στο ματς τον Βόλο, για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League, που ξεκινάει σε σχεδόν μια ώρα, στο ΟΑΚΑ.
Η Νέα Σαλαμίνα τίμησε τον Καρλίτος πριν από την έναρξη του αγώνα κόντρα στην Καρμιώτισσα, με αφορμή την συμπλήρωση 100 συμμετοχών με την φανέλα των ερυθρόλευκων.