Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις 23 Ιουλίου 2018 ιδρύθηκε το σωματείο Ομόνοια 1948.  Μία ποδοσφαιρική ομάδα... γεννήθηκε μέσα από το αγροτικό ποδόσφαιρο, όπου δεν άργησε να έχει υποστηρικτές.  Δεν είναι και λίγο πράγμα για τα Κυπριακά γήπεδα μία ομάδα να πρωτοεμφανίζεται και να παίρνει αρκετό κόσμο στα γήπεδα, κάτι που δεν συνηθίζεται εδώ και χρόνια να βλέπουμε κυρίως στο αγροτικό.  Ναι μεν πήγαινε κόσμος σε αυτά τα πρωταθλήματα, αγροτικού ποδοσφαίρου, αλλά ατμόσφαιρες που έφτιαχναν τη σεζόν 2018-2019 οι φίλοι της Ομόνοιας 1948 ήταν... ασυνήθιστο σκηνικό. Αν και πρόκειται για παιδιά του οικοδομήματος της Ομόνοιας που έφτιαξαν αυτό το σωματείο και την ομάδα (Ομόνοια 1948), υπήρχε ένα «κομμάτι» των «τριφυλλοφόρων» που αμφισβήτησαν αυτό το νέο σωματείο και δεν έκρυψαν ακόμη και τον ισχυρισμό τους ότι θα είναι κάτι για μερικά χρόνια και μετά θα... εξαφανιστεί. Εντούτοις, τόσο μέσα από την πορεία της Ομόνοιας 1948 στο Πανσόλειο Πρωτάθλημα, στα παιχνίδια ένταξης της ΣΤΟΚ, αλλά και της σεζόν που διακόπηκε στο πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας, όπου συνοδεύτηκε με εισιτήριο ανόδου στη Γ΄ κατηγορία, είναι μία απάντηση προς όλους αυτούς που δεν είδαν με καλό μάτι τη σύσταση της ομάδας και του σωματείου γενικότερα. Δεν είναι και λίγο πράγμα, για ένα σωματείο δύο ετών ζωής, να έχει πλάνο για ακαδημίες όπως παρουσιάστηκε πρόσφατα σε συνέντευξη στελέχους του σωματείου, αλλά και με την πιο πρόσφατη εξέλιξη αγοράς γης για να γίνει το προπονητικό κέντρο της Ομόνοιας 1948, στην περιοχή Εργάτες. Ε, λοιπόν, εμάς τέτοιες κινήσεις, δη η πιο πρόσφατη με το όραμα προπονητικού κέντρου, για ομάδα που πρώτη φορά θα βρεθεί σε πρωτάθλημα Γ΄ κατηγορίας της ΚΟΠ, είναι πέρα για πέρα πρωτόγνωρο, που δεν το βλέπουμε συχνά να υπάρχει σε άλλες ομάδες παρόμοιου εκτοπίσματος, βεληνεκούς. Τέτοιες κινήσεις, πλάνο, όραμα των παραγόντων της ομάδας, δείχνει ξεκάθαρα ότι υπάρχει ένας σχεδιασμός για αυτή την ομάδα και με αρκετό μέλλον!
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ