Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένας οπαδός της ΑΕΛ, σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή στο «Κανάλι 6», είχε πει ότι «ο πρόεδρος μας, θα είναι σαν έτοιμος από καιρός να διαχειριστεί την κατάσταση στο νέο οικονομικό περιβάλλον». Φυσικά προσυπογράφουμε τη συγκεκριμένη επισήμανση, αφού όλοι γνωρίζουμε ότι ο Αντρέας Σοφοκλέους, ακολούθησε ευλαβικά πολιτική οικονομικής λιτότητας τα τελευταία χρόνια. Δέχθηκε κριτική, κατά καιρούς, από αρκετούς φίλους της ομάδας, ακόμα κι ο Ντούσαν Κέρκεζ, πριν 3-4 μήνες είχε φτάσει στο σημείο, έμμεσα να δηλώσει ότι το πιθανότερο σενάριο, είναι να μην βρίσκεται στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο. Επειδή ήθελε να πάει σε μια ομάδα, που οι "κάνουλες" του χρήματος, θα άνοιγαν περισσότερο απ' ότι στην ΑΕΛ. Στην πρόσφατη –σε εποχή καραντίνας- διαδυκτιακή του συνέντευξη, δεν μπορούσε παρά να παραδεχθεί κατά έμμεσο τρόπο επίσης, ότι τα καινούργια οικονομικά δεδομένα, ουσιαστικά βάζουν (προς το παρών) φραγμό στα όνειρα του, να μετακομίσει σε άλλο πιο «πλούσιο» ποδοσφαιρικό μαγαζί. Ο Βόσνιο-Κύπριος τεχνικός, είναι επίσης συνηθισμένος να λειτουργεί μέσα σε οικονομικό περιβάλλον… «ισχνών αγελάδων». Αυτός άλλωστε ήταν ένας από τους λόγους που ανέβασε το όνομα του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, αφού η ομάδα του εξέπεμπε υγεία, έστω κι αν το χρήμα δεν έρεε άφθονο, όπως σε άλλες μεγάλες ομάδες της νήσου. Παρουσιάζει ενδιαφέρον πάντως, όταν ο «Σόφο» μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις με τον Κέρκεζ, για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, σε ποια επίπεδα θα καθορίσει τον προϋπολογισμό. Θεωρούμε δεδομένο, ότι θα τον κατεβάσει σε κάποιο ποσοστό, όμως δεν νομίζουμε να το ψαλίδι να πάει τόσο βαθιά, όπως στα άλλα μεγάλα κλαμπ του τόπου. Mπορούμε να "προεξοφλήσουμε" και κάτι άλλο για το προσεχές καλοκαίρι. Θα είναι εντελώς διαφορετικά, απ’ αυτά των τελευταίων χρόνων. Δεν νομίζουμε να προκύψει θέμα για το αν θα μείνει ή θα φύγει ο πρόεδρος Αντρέας Σοφοκλέους. Μοιάζει άλλωστε σαν έτοιμος από καιρό, να διαχειριστεί την κατάσταση στη μετά κορωνοϊού εποχή.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ