Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση από τον ΚΟΑ:
"Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 στον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού υπό τον πρόεδρο Ανδρέα Μιχαηλίδη στην παρουσία υπηρεσιακών Λειτουργών, συζητήθηκε το θέμα που αφορά την προστασία των αθλουμένων και την υγιεινή των αθλητικών χώρων, σε σχέση με το διάταγμα του Υπουργού Υγείας και την ανακοίνωση του Υπουργού Παιδείας και Αθλητισμού για τον κορονοϊο.
Αποφασίστηκε να γίνει σύσταση προς τους αθλούμενους αλλά και στους ιδιοκτήτες των αθλητικών χώρων, των σχολών γυμναστικής, αλλά όλων των ιδιωτικών γυμναστηρίων να εφαρμόζουν και να ακολουθούν πιστά τους κανόνες σωστής υγιεινής, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των Ιατρικών Υπηρεσιών και των Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας
Επίσης ο ΚΟΑ τονίζει ότι όλοι ανεξαιρέτως έχουν υποχρέωση να ακολουθούν πιστά το διάταγμα που εκδόθηκε από τον Υπουργό Υγείας σύμφωνα με το οποίο αναφέρονται τα ακόλουθα:
(ι) απαγόρευση συγκεντρώσεων και παραμονής στον ίδιο ενιαίο κλειστό χώρο, ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης άνω των 75 ατόμων συνολικά μέχρι 31 Μαρτίου 2020.
Νοείται ότι η απαγόρευση δεν ισχύει για συγκεντρώσεις πέραν των 75 ατόμων που εμπίπτουν στην καθιερωμένη και συνήθη επιτέλεση επαγγελματικών καθηκόντων και δραστηριοτήτων όπως γραφεία, εταιρείες, βιομηχανία κτλ εφόσον τηρούνται οι βασικοί Κανόνες Υγιεινής.
Νοείται περαιτέρω ότι η απαγόρευση δεν ισχύει για περιπτώσεις σύντομης διακίνησης εντός του εν λόγω χώρου, ή από και προς αυτόν.
Υπενθυμίζεται ότι το Πρόγραμμα «Αθλητισμός Για Όλους» ανέστειλε την λειτουργία του από την Τετάρτη 11 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020.
Αναβλήθηκαν επίσης όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Προγράμματος μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2020.
Θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης".
Η Πάφος ανακοίνωσε με υπερηφάνεια την απόκτηση του Βραζιλιάνου Αστέρα Νταβίντ Λουίζ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
03/08 @ 22:05
Ο Μίλτος Τεντόγλου ανέφερε στη μεικτή ζώνη γιατί έκανε απλά ένα άλμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, λέγοντας ότι αντιμετωπίζει τέσσερις τραυματισμούς στο δεξί πόδι, όμως θα είναι κανονικά έτοιμος για το Τόκιο
03/08 @ 11:41
Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία, σπάζοντας 8 φορές το πανελλήνιο ρεκόρ επί κοντώ σε έναν χρόνο. Από τα 5,93μ. ως τα 6,08μ., η πορεία ενός αθλητή που δεν έχει ταβάνι!
03/08 @ 08:22
Οι δηλώσεις του Εμμανουήλ Καραλή μετά το ιστορικό του άλμα στα 6,08μ. και την κατάρριψη του Πανελλήνιου ρεκόρ!
02/08 @ 23:16
Η Έλενα Κουλιτσένκο κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της σε Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες, ανεβαίνοντας στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο άλμα εις ύψος, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στο Μπόχουμ της Γερμανίας.
02/08 @ 22:21
Απίστευτος Εμμανουήλ Καραλής, υπερέβη τα 6.08μ στο Stoiximan Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου, στον Βόλο, και έγινε ο 4ος άλτης του επί κοντώ όλων των εποχών.
01/08 @ 15:05
Καλό Μήνα! Ως συνήθως για μας εδώ στην Κύπρο ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών, ο μήνας που βάζουμε μυαλό και σώμα να λειτουργούν στους πιο χαμηλούς ρυθμούς...
BEST OF THEMASPORTS