Η μεγάλη αναμέτρηση για την α’ προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020 πλησιάζει, με την Εθνική Κύπρου να υποδέχεται την Πέμπτη (20/02) την Λευκορωσία στις 19:00 στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία.
Το συγκρότημα του Λίνου Γαβριήλ ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στην Ελλάδα, όπου έδωσε δύο φιλικά προετοιμασίας. Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Πέμπτης (20/02) συνεχίζεται από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy.
Σημειώνεται παράλληλα πως η αναμέτρηση Κύπρος – Λευκορωσία θα μεταδοθεί ζωντανά σε ανοικτή ζώνη από το ΡΙΚ 2.
Πηγή: ΚΟΚ
Φοβερή απάντηση από τον Βασίλη Σπανούλη ενόψει του ημιτελικού του Final-4 στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα πρέπει η δική του Μονακό να κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό και... βάζει δύσκολα για τα παιδιά του!
Ο... ice-cold, Κέντρικ Ναν ξεκαθάρισε ότι δεν αισθάνεται ούτε στο ελάχιστο πίεση ενόψει της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για το back-to-back στο φετινό Final-4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι.
Ο Σάσα Βεζένκοφ πιστεύει στη δουλειά κι όχι στους... τίτλους προτού μπουν οι ομάδες στο παρκέ για την έναρξη του Final-4 της Euroleague. «Φίλος ο Βασίλης, μετά από 40 λεπτά θα είμαστε πάλι φίλοι».
Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την υπερηφάνεια του για την παρουσία του με τον Παναθηναϊκό σε δεύτερο διαδοχικό Final-4 της Euroleague και... προειδοποίησε πως οι «πράσινοι» είναι πανέτοιμοι για νέο άθλο!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final-4 της Euroleague και ευχήθηκε να είναι τυχερός φέτος, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του... αθλητή Βασίλη Σπανούλη!