Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Γιώργος Πάπουτσος, χαρακτήρισε οπισθοδρόμηση την απόφαση της ΚΟΠ, να "εισάγει" ξένους ρεφ, για μερικά παιχνίδια στη Β' φάση του πρωταθλήματος.  Ουδείς δεν περίμενε από τον ηγέτη των ντόπιων διαιτητών, να βγαίνει ενθουσιασμένος από τη συνάντηση με τον Γιώργο Κούμα. Για να μην το "ζαλίζουμε" πολύ το ζήτημα, εμείς πιστεύουμε ότι πολύ καλά έκανε η ηγεσία της ΚΟΠ, που αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για ξένους, έστω για κάποιους αγώνες των πλέι οφφ. Έτσι "χτυπιέται" η προκατάληψη, ενώ παράλληλα λύνει και τα χέρια αυτών που... διορίζουν τους διαιτητές. Μπορείτε να φανταστείτε το οργιώδες παρασκήνιο που θα είχαμε, πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια που αφορούν τη διεκδίκηση του τίτλου... Η μια ομάδα δεν θα ήθελε τον "χ" ή άλλη τον "ψ" και θα δυσκολευόντουσαν να βρουν διαιτητή κοινής αποδοχής. Τούτο το "φαινόμενο" συμβαίνει συχνά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, πριν από μερικά παιχνίδια ντέρμπι. Φυσικά θα κάνουν λάθη και οι διαιτητές που θα "μισθώνει" η ΚΟΠ από το εξωτερικό, όμως η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη θα τα αντιμετωπίζει πολύ διαφορετικά. Σε σχέση με λάθη των Κύπριων διαιτητών, σε παιχνίδια μεγάλης κρισιμότητας. Θα χάσουν λεφτά οι ντόπιοι ρεφ, αλλά αν μη τι άλλο θα τους απαλλάξει o ερχομός των ξένων, από την πίεση που συνεπάγεται να διευθύνει κάποιος ντέρμπι που κρίνει πολλά πράγματα. Π.Χ. 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα είπε με Σαρφό ο Ντίνος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
11/05 @ 23:59

Τα είπε με Σαρφό ο Ντίνος (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γνώρισε τον Ντίνο Ιορδάνους ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό με τον οποίο τα είπανε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Μήνυμα από την ΑΕΚ - «Περήφανοι γι αυτή την ομάδα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
11/05 @ 23:11

Μήνυμα από την ΑΕΚ - «Περήφανοι γι αυτή την ομάδα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την περηφάνια για την πορεία της ΑΕΚ στη φετινή σεζόν εξέφρασαν οι κιτρινοπράσινοι στα social media.

Δυνατό κτύπημα... τίτλου: «Η επιστροφή του αυτοκράτορα»!-ThemaSports
11/05 @ 21:39

Δυνατό κτύπημα... τίτλου: «Η επιστροφή του αυτοκράτορα»!

Ο ΑΠΟΕΛ επέστρεψε στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου και οι γαλαζοκίτρινοι πόσταραν σχετική φωτογραφία.

Η κίνηση με... ΝΟΗΜΑ του Ρικάρντο Σα Πίντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
11/05 @ 21:35

Η κίνηση με... ΝΟΗΜΑ του Ρικάρντο Σα Πίντο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ήθελε την αποθέωση και την... άκουσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο μετά το τέλος του ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

ΑΔΟΞΟ-ThemaSports
11/05 @ 21:22

ΑΔΟΞΟ

Ήρθε στην ΑΕΚ... αναζωπύρωσε την ελπίδα οδηγώντας την ομάδα της Λάρνακας σε έναν τελικό πρωταθλήματος όμως στο φινάλε το τέλος ήταν άδοξο για τον Ραν Μπεν Σιμόν.

ΜΑΓΚΑΣ-ThemaSports
11/05 @ 21:18

ΜΑΓΚΑΣ

Ο Άντρος Καραπατάκης πήγε στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ κι έδωσε συγχαρητήρια στον Πρόδρομο Πετρίδη για την κατάκτηση του τίτλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ