Ακολουθήστε μας στο Google news

Το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Πάφος FC, Βαλακάρι, ήταν ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού στο Δασάκι της Άχνας κόντρα στον Εθνικό για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας. Με δύο γκολ δικά του, στο 32ο και 73ο λεπτό, η Πάφος FC πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.  Κατάφερε και απόδρασε από το Δασάκι με τη νίκη με 0-3. Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιθετικά, είχαν από μία καλή ευκαιρία στα πρώτα λεπτά του αγώνα, δείχνοντας ότι θέλουν την ουσία. Η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο περιοχές, με πάθος και δύναμη, καθώς και αρκετές μάχες στον χώρο του κέντρου. Εντούτοις, χαμογέλασε ο Βαλακάρι και η Πάφος FC με τον επιθετικό να... αδειάζει τον αντίπαλο του έξυπνα και με δυνατό σουτ από κοντά ν' ανοίγει το σκορ στο 32ο λεπτό. Το 0-1 οδήγησε τις δύο ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ Αν και προσπάθησε και με αλλαγές ο Εθνικός να αντιδράσει, να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, εντούτοις όποιες ευκαιρίες δημιούργησε δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Στις κόντρα επιθέσεις η Πάφος FC είχε τη... λύση, να τιμωρήσει μία και καλή τον Εθνικό, με νέο γκολ του Βαλακάρι στο 73ο λεπτό, καθώς και του Παναγιώτου στο 83ο λεπτό. Στο 90΄ ο Εθνικός κέρδισε πέναλτι.  Ανέλαβε την εκτέλεση ο Λαμπάν, ο οποίος ναι μεν την έστειλε στα δίκτυα, αλλά ακυρώνεται καθώς έκανε προσποίηση τρέχοντας για την εκτέλεση. Με τη νίκη αυτή η Πάφος FC ανέβηκε στους 17 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός πιυ είναι στην 8η θέση και παίζει αυτή την ώρα με την Ομόνοια, ενώ ο Εθνικός Άχνας πέφτει στη 10η θέση με 14 βαθμούς. ΕΘΝΙΚΟΣ: Μπογκαντίνοφ, Γκλομπάρντ, Μαρκόσκι, Χριστοφή, Κοστόφσκι, Μπάμπιτς (63? Χαραλάμπους), Μιγκελίτο (76? Κουντόμπιακ), Λαμπάν, Κυπριανού, Κονέ (59? Μ. Ηλία), Μαρκόφκσι ΠΑΦΟΣ: Ρούτκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Βαλεριάνος, Μπεσάρα, Πάνος (62? Ράκελς), Αραγιούρι, Βαλακαρί (77? Παναγιώτου), Φόλπρεχτ, Τόρες, Λελιούκιν ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπάμπιτς, Λαμπάν (3η) - Αραγιούρι, Σιρόκ (3η), Παναγιώτου
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει! -ThemaSports
23/04 @ 20:54

Έκανε την ανατροπή η Δόξα και μαθηματικά ελπίζει!

Η Δόξα επικράτησε με 2-3 της ΑΕΖ για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!-ThemaSports
23/04 @ 18:56

Και στο τέλος... ΞΑΝΑ ισοπαλία!

Εθνικός και Απόλλωνας συμβιβάστηκαν στο ισόπαλο 3-3 (Μ.Ηλία 7', 76', Καμπρέρα 20'/ Μπακένγκα 63', 69', 90'+) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;-ThemaSports
22/04 @ 20:26

Η ΑΕΚ το γύρισε, σήμερα «είναι απλώς Δευτέρα», αλλά θα είναι και στην επόμενη;

Το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ευτυχία, αλλά και υποχρέωση. Και οι τόσο λεπτές ισορροπίες του, δεν γίνεται να διαμορφώνονται κατά προσέγγιση.

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!-ThemaSports
21/04 @ 20:53

Ζωντανή στη μάχη του τίτλου η ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 (Λόπες 49', Τόνγκια 65') την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ και παραμένει ζωντανή στην μάχη του τίτλου!

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης-ThemaSports
21/04 @ 19:04

ΤΡΟΜΕΡΗ Πάφος FC, έκανε «σκόνη και θρύψαλα» το... «φάντασμα» της Ανόρθωσης

Μία εντυπωσιακή Πάφος FC, έκανε ότι ήθελε στο σημερινό παιχνίδι στο «Στέλιος Κυριακίδης» απέναντι στην Ανόρθωση, συντρίβοντας την με 5-1, για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ.

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 8-58-ThemaSports
22/04 @ 19:48

ΚΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 8-58

Στην 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος, 8η των πλέι οφ αγωνίστηκαν 93 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 16 ήταν Κύπριοι και οι 77 ξένοι ποδοσφαιριστές.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ