Ακολουθήστε μας στο Google news

LIVE ενημέρωση από το ThemaSports.com, για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου στο "Αμμόχωστος" ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και την Πάφος FC:

90΄+6΄ Λήξη αγώνα στο "Αμμόχωστος", με τη Νέα Σαλαμίνα να κερδίζει την Πάφο με 2-1 και να παίρνει το εισιτήριο της πρόκρισης στους "8" του κυπέλλου! 90΄+4΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τη Νέα Σαλαμίνα με τον Κορρέια και 2-1 μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της Πάφου! 90΄+1΄ Σουτ από τον Ελουντού, αποκρούει σε κόρνερ ο Ρούντκο. 90΄ Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων. 81΄ Αναγκαστική αλλαγή για την Πάφο, ο Γκοντάρντ στη θέση του τραυματία Καμπράλ. 78΄ Κίτρινη στον Κορρέια. 76΄ Κίτρινη στον Μαριάνοβιτς. 72΄ Τρίτη αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα, ο Κίνγκσλεϊ στη θέση του Σίμπσον. 71΄ Πρώτη αλλαγή για την Πάφο, ο Κωνσταντίνου στη θέση του Τόρες. 70΄ Σουτ από τον Κωστή, η μπάλα άουτ. 68΄ Άστοχη κεφαλιά από τον Αγιαγούρι. 61΄ Δεύτερη αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα, ο Κωστή στη θέση του Ρέινολντς. 60΄ Σουτ από τον Φιλιώτη, η μπάλα άουτ. 58΄ Σουτ του Βα από πλάγια θέση, αποκρούει σε κόρνερ ο Βεσελόφσκι. 57΄ Κίτρινη στον Βα. 55΄ Σουτ από τον Καμπράλ, η μπάλα στο δοκάρι! Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο για το 1-2... 53΄ Τεράστια ευκαιρία για την Πάφο με τον Καμπράλ να μην μπορεί να νικήσει τον Βεσελόφσκι από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση! 48΄ Άστοχο σουτ από τον Φουστάρ. 47΄ Πλασέ του Καμπράλ, λίγο έξω.

46΄ ΕΝΑΡΞΗ Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

45΄+2΄ Λήξη Α΄ ημιχρόνου στο "Αμμόχωστος", 1-1.

41΄ Άστοχο σουτ από τον Ελουντού. 34΄ Πλασέ από τον Πανός, σώζει ο Βεσελόφσκι. 27΄ Αναγκαστική αλλαγή για τη Νέα Σαλαμίνα. Ο Φουστάρ στη θέση του τραυματία Σέζαρ. 27΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για τη Νέα Σαλαμίνα, η οποία ισοφαρίζει σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μαουρίτσιο! 26΄ Κίτρινη στον Αραγιούρι. 26΄ Πέναλτι για τη Νέα Σαλαμίνα, σε ανατροπή του Μαουρίτσιο από τον Αραγιούρι! 24΄ Άστοχη εκτέλεση φάουλ από τον Καμπράλ. 17΄ ΓΚΟΟΟΛΛ για την Πάφο στο 17΄ με τον Σιρόκ και 0-1! 15΄ Σουτ από τον Τόρες και εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ από τον Βεσελόφσκι. 11΄ Άστοχο σουτ από τον Βα.

1΄ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ.

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης 4ος Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος Παρατηρητής Διαιτησίας: Ιωάννου Μιχάλης Νέα Σαλαμίνα (Πουρσαϊτίδης): Βεσελόφσκι, Χριστοφόρου, Λαμπότ, Κορρέια, Σέζαρ, Ρομάν, Μαριάνοβιτς, Ρέινολντς, Ελουντού, Σίμπσον, Μαουρίτσιο. Πάφος FC (Τόσακ): Ρούντκο, Σιρόκ, Λαφράνς, Αραγιούρι, Φιλιώτης, Λελιούκιν, Πανός, Φόλπρεχτ, Τόρες, Βα, Καμπράλ. Πάμε να δούμε τις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων... Θυμίζουμε ότι στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στο "Στέλιος Κυριακίδης", οι "ερυθρόλευκοι" της Αμμοχώστου επικράτησαν με 0-1 και απέκτησαν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, ενώ η κλήρωση της προημιτελικής φάσης θα διεξαχθεί το πρωί της Πέμπτης (30/01, 11:00) στο ΓΣΠ. Μαζί θα παρακολουθήσουμε LIVE την εξέλιξη του σημερινού (29/01) επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου για τη φάση των "16' που θα διεξαχθεί στο "Αμμόχωστος" και θα ξεκινήσει στις 16:30, μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Πάφος FC. Καλησπέρα σας από το ThemaSports.com.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέρασε στον τελικό με... «σβηστές μηχανές» η Ομόνοια και περιμένει αντίπαλο!-ThemaSports
17/04 @ 20:52

Πέρασε στον τελικό με... «σβηστές μηχανές» η Ομόνοια και περιμένει αντίπαλο!

Έχοντας «καβάτζα» τη νίκη της με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό, η Ομόνοια δεν δυσκολεύτηκε απόψε στη ρεβάνς με τον Άρη στο ΓΣΠ (τελικό αποτέλεσμα, 0-0) να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου για 24η φορά στην ιστορία της, όπου στις 18 Μαΐου θα διεκδικήσει το 17ο της κύπελλο!

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»-ThemaSports
15/04 @ 11:48

«Δεν είμαστε αρνητικοί για Ομόνοια 29Μ και ΓΣΠ, αλλά... - Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ για να χρησιμοποιεί ως έδρα το ΓΣΠ τη νέα σεζόν στην Α' κατηγορία.

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης-ThemaSports
15/04 @ 18:51

Ξεκάθαρη η στάση του νεαρού αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Η παραμονή και τα ανυπόστατα σενάρια

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών-ThemaSports
13/04 @ 13:37

Διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. στο Α' Δημοτικό Σχολείο Πολεμιδιών

Τα παιδιά των μεγάλων τάξεων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Πολεμιδιών είχαν την ευκαιρία, την Τρίτη 9 Απριλίου, να παρακολουθήσουν μια διάλεξη από τον ΠΑ.Σ.Π. για την αξία του αθλητισμού, τον κόσμο του ποδοσφαιριστή και την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα!

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος-ThemaSports
13/04 @ 22:20

ΔΙΠΛΟ... για να διαφυλάξει την κορυφή ο ΑΠΟΕΛ, για την ΠΡΩΤΗ νίκη η Πάφος

Η Πάφος αντιμετωπίζει (Κυριακή, 14/04, 17:00) τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση-ThemaSports
13/04 @ 22:58

ΦΟΥΡΙΟΖΑ η Ομόνοια, να της... κόψει τη φόρα η Ανόρθωση

Η Ανόρθωση φιλοξενεί (Κυριακή, 14/04, 19:30) την Ομόνοια στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ