Ανακοίνωση μεταγραφής από το τμήμα πετόσφαιρας της Ανόρθωσης.
Αναλυτικά:
«Το Τμήμα Γυναικείας Πετόσφαιρας της Ανόρθωσης, ανακοινώνει την ένταξη της Αμερικανίδας Courtney Felinski στο δυναμικό της Ομάδας μας. Η 27χρονη ύψους 1,86 αθλήτρια, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και αναμένεται να βοηθήσει την Ανόρθωση στην δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος και των αγώνων Κυπέλλου. Ευχόμαστε στην Courtney καλή παραμονή στην Κύπρο και πολλές επιτυχίες με τον Φοίνικα στο στήθος»!
Με Χρυσό Μετάλλιο και νέο ρεκόρ έφυγε από τον Βόλο και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, η αθλήτρια της bwin Ελίνα Τζένγκο, στέλνοντας μήνυμα για νέες διακρίσεις κι επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της
Με την μεγαλύτερη αποστολή αθλητών συμμετείχε η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή στο 18ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων (EYOF), που διεξήχθηκε στα Σκόπια της Βόρειας Μακεδονίας και στο Όσιγιεκ της Κροατίας.
Το 9ο της συνολικά μετάλλιο σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, και 5ο ασημένιο (2-5-2), κατέκτησε πριν από λίγο η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση των 200μ. σε 23.06 (+0,4 μ/δ), κάτι που όπως δήλωσε στην ΕΡΤ την ικανοποιεί, αφού την διατηρεί στις θέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο τού Τόκιο.
Ασύλληπτος Καραλής! Πέρασε τα 5.92μ., άγγιξε τα 6.11μ. και στη δεύτερη και στην τρίτη του προσπάθεια και κατέκτησε, φυσικά, το χρυσό στο Βαλκανικό. Το θαύμα δεν έγινε… αλλά πλησιάζει!
Την είσοδο της στον τελικό της σφυροβολίας και την 8η θέση στον κόσμο πανηγύρισε η Αιμιλία Κολοκοτρώνη στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Rhine-Ruhr 2025!