Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Μάρκος Παγδατής ενημερώνει το εξής:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον θα είμαι προπονητής της Elina Svitolina (νούμερο 6 του WTA) μαζί με τον Andre Bettles. Θέλω να ευχαριστήσω την Elina για την εμπιστοσύνη. Πάμε δυνατά για το 2020».
Το 9ο της συνολικά μετάλλιο σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα, και 5ο ασημένιο (2-5-2), κατέκτησε πριν από λίγο η Ολίβια Φωτοπούλου, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση των 200μ. σε 23.06 (+0,4 μ/δ), κάτι που όπως δήλωσε στην ΕΡΤ την ικανοποιεί, αφού την διατηρεί στις θέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο τού Τόκιο.
Ασύλληπτος Καραλής! Πέρασε τα 5.92μ., άγγιξε τα 6.11μ. και στη δεύτερη και στην τρίτη του προσπάθεια και κατέκτησε, φυσικά, το χρυσό στο Βαλκανικό. Το θαύμα δεν έγινε… αλλά πλησιάζει!
Την είσοδο της στον τελικό της σφυροβολίας και την 8η θέση στον κόσμο πανηγύρισε η Αιμιλία Κολοκοτρώνη στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Rhine-Ruhr 2025!
Με άλμα στα 1.87μ, η Έλενα Κουλιτσένκο χάρισε στην Κύπρο το χάλκινο μετάλλιο στο άλμα εις ύψος, στους Παγκόσμιους Πανεπιστημιακούς Αγώνες του Ράιν-Ρουρ 2025!