Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Γερμανία επικράτησε 4-0 της Λευκορωσίας και η Ολλανδία πήρε λευκή ισοπαλία στο Μπέλφαστ, σφραγίζοντας την πρόκριση για τα τελικά του EURO 2020.

Γερμανία και Ολλανδία εξασφάλισαν και μαθηματικά την πρόκριση από τον 3ο προκριματικό όμιλο για τα τελικά του EURO 2020. Η Ολλανδία με την ισοπαλία που έφερε στο Μπέλφαστ μετέτρεψε σε τυπική διαδικασία την τελευταία αγωνιστική, αφού τα «πάντσερ» βρέθηκαν στην πρώτη θέση με 18 βαθμούς, η Ολλανδία στην 2η θέση με 16, με την Βόρεια Ιρλανδία να μένει στους 13 και να μην μπορεί πλέον να διεκδικήσει κάτι στο φινάλε του ομίλου. Ο Στίβεν Ντέιβις πέταξε την ευκαιρία για τους Βορειοϊρλανδούς να κάνουν κάτι σπουδαίο και να δώσουν ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική αφού έχασε πέναλτι στο 32’. Το πανόραμα της αγωνιστικής στον 3ο όμιλο: Γερμανία – Λευκορωσία 4-0 (41’ Γκίντερ, 49’ Γκορέτσκα, 55’, 83’ Κροος) Βόρειος Ιρλανδία – Ολλανδία 0-0 Η βαθμολογία στον 3ο όμιλο: Γερμανία 18 Ολλανδία 16 Βόρειος Ιρλανδία 13 Λευκορωσία 4 Εσθονία 1 Η επόμενη αγωνιστική: Γερμανία – Βόρειος Ιρλανδία Ολλανδία – Εσθονία Τα «πάντσερ» αφού είδαν τον Νόιερ να κάνει μια σπουδαία επέμβαση στο 40ο λεπτό σε σουτ του Στάσεβιτς, πήραν το προβάδισμα λίγο αργότερα, αφού ο Γκνάμπρι μπήκε από τα δεξιά και έκανε το γύρισμα στον Γκίντερ με τον στόπερ της Γκλάντμπαχ να κάνει τακουνάκι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το 1-0, με το παρθενικό του τέρμα με την φανέλα της «νασιοναλμανσάφτ». Στο φινάλε του πρώτου μέρους, ο Γκιντογκάν είχε ωραία προσπάθεια με την μπάλα να καταλήγει στην έξω πλευρά των γκολπόστ. Στο 49’ μετά από συρτή εκτέλεση κόρνερ του Κρος, ο Γκορέτσκα λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι με δεξί πλασέ έκανε το 2-0, για να «κλειδώσει» τη νίκη για τα «πάντσερ». Στο 55’ ο Τόνι Κρόος θα χριστεί σκόρερ μετά από ασίστ του Γκίντερ. Ο Στάσεβιτς δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ από την άσπρη βούλα στο 75’ και ο Κροος από ασίστ του Γκιντογκάν στο 83’ έκανε το 4-0. Η Ολλανδία από την άλλη μεριά μπορεί να ήλεγχε το ματς με μεγάλη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο επέτρεψε στους Βορειοϊρλανδούς να έχουν τις στιγμές τους και μάλιστα να χάσουν πέναλτι στο 32ο λεπτό, που καταλογίστηκε όταν ο Φέλτμαν έκανε χέρι στην περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο μέσος της Ρέιντζερς, Στίβεν Ντέιβις που αστόχησε. Οι «οράνιε» ήταν πολύ προσεκτικοί, έχασαν κάποιες ευκαιρίες με τον Ντε Λιχτ και τον Ντε Γιονγκ, αλλά το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος. Πηγή: Sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα-ThemaSports
17/05 @ 08:58

Κουκουλοφόροι έκαναν γυαλιά καρφιά δυο γήπεδα στη Λεμεσό - Ζημιές και σε οχήματα

Στο σημείο μετέβηκαν αξιωματικοί και μελή της Aστυνομίας Λεμεσού για διενέργεια εξετάσεων.

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!-ThemaSports
14/05 @ 11:03

Παρέλαση αστέρων στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24»!

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε και πλησιάζει η ώρα που θα ξετυλιχθεί μπροστά μας η όμορφη διαδρομή των πρωταγωνιστικών! Η ώρα που τα φώτα θα στραφούν πάνω σε αυτούς που ξεχώρισαν και διακρίθηκαν για το ταλέντο και τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν. Είναι η ώρα των «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24».

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!-ThemaSports
13/05 @ 21:02

MVP του πρωταθλήματος ο Τόνγκια!

Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Φράνκο Τόνγκια!

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ-ThemaSports
16/05 @ 17:55

ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΣ

Η Πάφος διαθέτει στο... οπλοστάσιο της τον κανονιέρη του φετινού πρωταθλήματος στο γκρουπ του τίτλου.

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»-ThemaSports
11/05 @ 21:19

«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με θετικό πρόσημο»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Πάφο.

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου -ThemaSports
10/05 @ 19:58

Ανακοίνωση / Primetel: Συνεχίζεται η μετάδοση αθλητικού περιεχομένου

Η Primetel, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της ενημερώνει σχετικά με το αθλητικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σημειώνοντας πως έχει ανανεωθεί η συμφωνία διανομής αθλητικού περιεχομένου με την Cyta.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ