Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι ο παίκτης που ξεχωρίζει στην φετινή Ανόρθωση, είναι ο παίκτης που τρελαίνει τους Ανορθωσιάτες και όχι μόνο! Ένας Ισπανός αρτίστας στα χέρια του Τιμούρ είναι επικίνδυνο «όπλο»...

Είναι με διαφορά ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του πρωταθλήματος. Είναι ο παίκτης που κάθε του κίνηση «μυρίζει» γκολ και το κάθε στημένο είναι... «φαρμάκι». Είναι ο κύριος λόγος που η Ανόρθωση βγάζει... «φωτιές» και πάει από νίκη σε νίκη. Είναι, επίσης, ο παίκτης που πέρυσι δεν βλεπόταν και τον κράξατε και τον κράψαμε (να τα λέμε κι αυτά). Είναι, φέτος, ο παίκτης που ανάγκασε μέχρι και τον Τιμούρ να τον αποθεώσει δημόσια λέγοντας πως είναι ο ηγέτης της φετινής Ανόρθωσης. Είναι ο παίκτης που έχασε την προπόνηση του Σαββάτου λόγω της γέννησης της κόρης του, ενσωματώθηκε στην αποστολή αργά το βράδυ και την Κυριακή έριξε δύο γκολάκια και έδωσε μια ασίστ. Όπως όλοι θα καταλάβατε είναι ο Ρούμπεν Ράγιος των 7 γκολ και 4 ασιστ σε 7 αγώνες! Ο Ισπανός τρέχει με σπασμένα τα φρένα από την αρχή της σεζόν και οδηγεί την Ανόρθωση σε μια εξαιρετική αρχή στον φετινό μαραθώνιο. Στα μοναδικά παιχνίδια που δεν έδωσε ασίστ ή δεν σκόραρε η Κυρία ήρθε ισόπαλη 0-0 με ΑΕΛ και Ομόνοια. Στα υπόλοιπα έκανε όργια και η Ανόρθωση πήρε 5 νίκες και είναι στην κορυφή με 17 βαθμούς και αήττητη. Λένε ότι τα λόγια είναι περιττά σε τέτοιες περιπτώσεις όμως καλό είναι να κάνουμε αυστηρή κριτική στα αστέρια των ομάδων, βλέπε Ράγιος την περασμένη σεζόν, όπως επίσης καλό είναι όμως να τους αφιερώνουμε τον ίδιο χρόνο και στα καλά τους, βλέπε Ράγιος με... Τιμούρ! Πάμε να δούμε τι έκανε συνολικά σε αυτά τα 7 ματς: ΑΕΛ - Ανόρθωση 0-0 Ανόρθωση - Απόλλων 3-1: 2 γκολ Στην καθαρή νίκη επί του Απόλλωνα σκόραρε δύο γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο ενώ στη φάση του 3-1 ήταν αυτός που εκτέλεσε το κόρνερ για να πάρει την πρώτη κεφαλιά ο Βργκοτς και να σκοράρει μετά ο Γκαλίτσιος (δεν μετράει ως ασίστ αυτό). ΕΝΠ - Ανόρθωση 1-2: 1 γκολ Με αντίπαλο την ΕΝΠ σκόραρε το πρώτο γκολ της Κυρίας με πέναλτι ενώ είχε και ένα ακυρωθέν με απευθείας εκτέλεση φάουλ λόγω της αλλαγής του κανονισμού για το τείχος. Ανόρθωση - Πάφος 2-0: 1 γκολ και 1 ασίστ Έδωσε την ασίστ στον Σίλντενφελντ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ από δεξιά για το 1-0 και σκόραρε το 2-0 με όμορφη εκτέλεση φάουλ. Ανόρθωση - Ομόνοια 0-0 Δόξα - Ανόρθωση 0-6: 1 γκολ και 2 ασίστ Κόντρα στη Δόξα έκανε και πάλι όργια σκοράροντας το πρώτο γκολ, σέρβιρε στον Κατσαράβα με πάσα... no look και στον Σίλντενφελντ για το 4-0 ενώ είχε συμμετοχή και στο 2-0 αφού και πάλι αυτός είχε κάνει την μπαλιά στον Κατσαράβα για να κατεβάσει με το κεφάλι στον Ντούρις που σκόραρε. Ανόρθωση - Ολυμπιακός 4-0: 2 γκολ και 1 ασίστ Με τον Ολυμπιακό ήταν αυτός που «ξεκλείδωσε» την πολυπρόσωπη άμυνα του Ολυμπιακού με μια τρομερή κάθετη πάσα για να γράψει ο Ντούρις το 1-0 ενώ στη συνέχεια σκόραρε το 3ο και το 4ο τέρμα αφιερώνοντας το στην νεογέννητη κορούλα του.
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΓΗΓΕΝΕΙΣ-ThemaSports
27/04 @ 22:00

ΓΗΓΕΝΕΙΣ

Τις τελευταίες αγωνιστικές κυρίως στα ματς του β' γκρουπ αναμένεται ότι θα δούμε ρεκόρ παρουσίας γηγενών ποδοσφαιριστών.

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ