Ακολουθήστε μας στο Google news
Περισσότερο ικανοποιημένοι για τη χθεσινή ισοπαλία στη Λάρνακα, πρέπει να νιώθουν στην Ομόνοια. Θεωρούμε ότι οι πράσινοι... πήγαιναν (θεωρητικά πάντοτε) με περισσότερη πίεση στο ντέρμπι με την Κυρία στην έδρα της.
Προερχόντουσαν από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα στην Πάφο, ενώ ταυτόχρονα κάτω από τα δοκάρια είχαν τον "πρωτάρη" Φαμπιάνο Ριμπέιρο.
Όσο κι αν είχε παραστάσεις από πιο προηγμένα πρωταθλήματα, μια ανησυχία υπήρχε πως θα παρουσιαστεί στο ντεμπούτο του με την ομάδα. Κατά γενική ομολογία, ο 31χρονος κίπερ, έγραψε πολύ καλό βαθμό.
Ανησυχία... πήγαζε επίσης, για το πως θα αντιδρούσε η ομάδα, ύστερα από την γκέλα με την Πάφο. Ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά και γι' αυτό παίζει ρόλο, το ότι χρόνο με το χρόνο, φαίνεται να αλλάζει τη νοοτροπία της ομάδας ο Χέννιγκ Μπέργκ.
Είχαμε αναφερθεί στον παράγοντα
ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, όπου οι πράσινοι είχαν νικήσει στο ΓΣΠ, επειδή έκαναν σωστή διαχείριση του υπέρ τους αποτελέσματος.
Με το δείγμα έξι αγωνιστικών στο πρωτάθλημα, θεωρούμε ότι δεν είναι... πρόωρο να επισημάνουμε ότι οι Ομονοιάτες, δεν πρέπει να φοβούνται επανάληψη του "έργου" των δυο τελευταίων αγωνιστικών περιόδων.
Όπου η ομάδα "κατρακύλησε" άσχημα, καταγράφοντας μια σειρά από αρνητικά νούμερα στη "σούμα" του Μάη.
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS