Στην κάμερα της Cablenet μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ανόρθωση και Ομόνοια ο Μποτεάκ.
Τι είπε: Για τον αν αφήνει «γλυκόπικρη» γεύση το αποτέλεσμα: «Είναι θετικό το αποτέλεσμα. Μας αφήνει ικανοποιημένους. Ερχόμασταν από μια ήττα απέναντι στην Πάφο και παίξαμε πολύ καλά. Πλέον κοιτάμε τον επόμενο αγώνα».
Για το παιχνίδι: «Η αμυντική μας λειτουργία ήταν πολύ καλή. Αν κάποια ομάδα έπρεπε να κερδίσει αυτή ήταν η Ανόρθωση. Εμείς θα διορθώσουμε τα λάθη και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για την ερχόμενη αγωνιστική»
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.