Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο καλαθοσφαιρικός Απόλλωνα παρουσίασε το ρόστερ, τον προπονητή και τις νέες εμφανίσεις της ομάδας σε συνέντευξη τύπου.
Μίλησαν ο υπεύθυνος του καλαθοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Μιχαήλ, ο προπονητής, Τόνι Κωνσταντινίδης, καθώς και ο αρχηγός, Στέφανος Ηλιάδης.
Αναλυτικά τι δήλωσαν:
Δημήτρης Μιχαήλ: «Στόχοι πάντα πρωταγωνιστικοί. Θα είμαστε ακόμη καλύτεροι φέτος από πέρσι, αλλά και για τα επόμενα χρόνια».
Τόνις Κωνσταντινίδης: «Τιμή μου να είμαι προπονητής. Γνωρίζω εκτόπισμα και ιστορία που κουβαλά. Θεωρώ ότι οι στόχοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι από αυτούς που είχε την τελευταία τριετία, τετραετία. Πρώτιστος στόχος να μπούμε στην τετράδα και εάν τα καταφέρουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με τον προϋπολογισμό που έχουμε θα το κυνηγήσουμε να πετύχουμε, όπως και να πάμε και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ με το ρόστερ που έχουμε σύμφωνα με αυτά που έχουν άλλες ομάδες».
Στέφανος Μιχαήλ: «Πιστεύω υπερτερούμε από άλλες ομάδες ότι τέθηκαν από το καλοκαίρι οι βάσεις στους Κύπριους παίκτες. Με την ποιότητα και ικανότητα των ξένων που ήρθαν μπορούμε όλοι μαζί να δώσουμε το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Να ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες του προπονητή, σε κάθε παιχνίδι να πηγαίνουμε για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε τη σούμα τι πετύχαμε».
Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν και οι στολές της ομάδας.



Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS