Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Πολ Πογκμπά είχε συνάντηση με τον Ζινεντίν Ζιντάν στο Ντουμπάι όπου κάνει την αποθεραπεία του, βάζοντας φωτιά στα μεταγραφικά σενάρια που τον πηγαίνουν στην Ρεάλ Μαδρίτης (PHOTOS).
Αν ισχύει η φράση "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά", τότε δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα νέες εξελίξεις στο μεταγραφικό σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί εδώ και καιρό ο Πολ Πογκμπά με τη συμμετοχή των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης.
Το φλερτ της ομάδας του Ζινεντίν Ζιντάν με τον Γάλλο δεν ευδοκίμησε το περασμένο καλοκαίρι από τη στιγμή που οι κόκκινοι διάβολοι δεν το συζητούσαν, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχουμε και νέα προσέγγιση, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν μάλιστα και ραντεβού μεταξύ του 26χρονου Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή και του συμπατριώτη του τεχνικού των μερένγκες.
Όπως μαρτυράει η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η "Mirror" και η "Express", Πογκμπά και Ζιντάν βρέθηκαν σε... ουδέτερο έδαφος και τα είπαν, με τον Πογκμπά να βρίσκεται στο Ντουμπάι κάνοντας την αποθεραπεία του μετά τον τραυματισμό που υπέστη στον αστράγαλο (έχει τεθεί νοκ-άουτ από το ντέρμπι με την Λίβερπουλ) και τον Ζιντάν να είναι εκεί ως καλεσμένος σε συνέδριο.
Υπενθυμίζεται πως ο Ζιντάν είχε στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας το περασμένο καλοκαίρι τον Πογκμπά και το γεγονός πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν κατάφερε να του κάνει το χατίρι και να τον πάρει του προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια από τη στιγμή που βάσιζε πολλά πάνω του για τη νέα Ρεάλ.
sport24.gr
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS