Ακολουθήστε μας στο Google news
Επιστροφή στο Πρωτάθλημα Cyta με τη διεξαγωγή των αγώνων της 6ης αγωνιστικής.
Μετά τις υποχρεώσεις των Εθνικών μας, οι ομάδες επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και το πρόγραμμα της αγωνιστικής, περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις.
Ξεχωρίζει η Κυριακάτικη αναμέτρηση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας. Οι δύο ομάδες προηγούνται στη βαθμολογία με δέκα βαθμούς (η Ανόρθωση με αγώνα λιγότερο) και η μεταξύ τους αναμέτρηση αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Πρώτος χρονικά αγώνας της αγωνιστικής, αυτός μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Δόξας που θα γίνει το Σάββατο στις 18:30 ενώ Σάββατο, στις 20:00 θα γίνει ο αγώνας του Εθνικού Άχνας με τον Απόλλωνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:
Σάββατο, 19 Οκτωβρίου
18:30 ΑΠΟΕΛ - Δόξα (Cablenet)
20:00 Εθνικός Άχνας - Απόλλων (Cytavision Sports 1HD)
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου
17:00 ΕΝΠ - Νέα Σαλαμίνα (Cytavision Sports 3HD)
18:00 Ανόρθωση - Ομόνοια (Cablenet)
19:00 Ολυμπιακός - Πάφος F.C. (Cytavision Sports 1HD)
Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου
19:00 ΑΕΛ - ΑΕΚ (Cytavision Sports 1HD)
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS