Ανακοινώθηκε από την ΚΟΚ, το νέο τεχνικό τιμ της Εθνικής μπάσκετ γυναικών.
Αναλυτικά:
"Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάρκου Ασωνίτη, ως Ομοσπονδιακού Προπονητή της Εθνικής Γυναικών.
Άμεσοι συνεργάτες του κ. Ασωνίτη στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα είναι οι Σκεύη Γεωργίου και Νίκος Λαμπρίας.
Η Εθνική Γυναικών θα αγωνισθεί το καλοκαίρι του 2020 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μικρών Χωρών της FIBA, για το οποίο η ΚΟΚ είναι μία εκ των υποψηφίων Ομοσπονδιών για να φιλοξενήσει την διοργάνωση στην Κύπρο".
Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, με Τίτλο « 51 χρόνια προσφυγιάς – Κυπριακό Ποδόσφαιρο»: Citius – Altius – Fortius. Συνδιοργανωτές ήταν ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Μιχάλης Χ’ Παντέλας.