Ακολουθήστε μας στο Google news
O Κύπριος αμυντικός της Γκάνγκγουον, Βαλεντίνος Σιέλης μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) για τη μη κλήση του στην Εθνική ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για την Εθνική και το ότι δεν βρίσκεται στις κλήσεις: «Δεν έχω ιδέα γιατί δεν είμαι στις κλήσεις. Είναι κάτι που με πονά. Δεν με ενοχλεί που δεν είμαι στην κλήση, σέβομαι τις αποφάσεις, αλλά με πονά που δεν με ψάχνουν να μου πουν δεν θα με καλέσουν. Θα σας πω την αλήθεια. Ποτέ δεν κρύβομαι. Εγώ αυτό που είπα στον προπονητή ήταν αν νιώθεις ότι είμαι σημαντικός τότε με την καρδιά μου να έρθω. Ουδέποτε τους είπα ότι θέλω να παίζω βασικός αλλιώς να μην με φέρνεις. Δεν θα κάνω καριέρα τώρα στην Εθνική ομάδα».
Πιστεύεις έχεις θέση στην Εθνική και στην ενδεκάδα; «Τους σέβομαι όλους. Δεν είμαι ο αρμόδιος για να κρίνω. Εμένα όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία για να αγωνιστώ. νομίζω τα έδωσα όλα. Ασχέτως που αγωνίζεσαι η Εθνική για έναν ποδοσφαιριστή είναι πάνω από όλα».
Το όνειρο για τον πρώτο τελικό μετά από 20 χρόνια έγινε εφιάλτης για την Εθνική, με τη «γαλανόλευκη» να εμφανίζεται αγνώριστη και να χάνει με 94-68 από την Τουρκία και πλέον θα διεκδικήσει το χάλκινο.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS