O Oκριασβίλι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα σε Γεωργία και Ιρλανδία, με τον Λομπιανίτζε να περνά στη θέση του, για τον αγώνα των προκριματικών του Euro 2020 και στην Ανόρθωση κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα».
Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το... τοπίο για τον τραυματισμό του, ωστόσο η «Κυρία» έχει το ντέρμπι με την Ομόνοια και ο Γεωργιανός είναι στις βασικές επιλογές του συμπατριώτη του, Τιμούρ Κετσπάγια.
Ο κόουτς της Ανόρθωσης, ανησυχεί γιατί δεν θα ήθελε να δει ένα «όπλο» της φαρέτρας του να αποκομίζει σοβαρό τραυματισμό και ευελπιστεί πως δεν θα είναι κάτι το ανησυχητικό.
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.