Ακολουθήστε μας στο Google news
Παναθηναϊκός: Η στήλη «Agent Greek» της εφημερίδας Sportime στο φύλλο της Πέμπτης (10/10) αναφέρεται στις καλοκαιρινές μεταγραφές των «πράσινων» και εξηγεί ότι για κανέναν από τους παίκτες που ήρθαν, ο Γιώργος Δώνης δεν είχε αντίρρηση.
Να τονίσουμε ότι η στήλη ήταν η πρώτη, όταν άλλοι αποθέωναν, που επέκριναν τον καλοκαιρινό μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού. Που έριξαν ευθύνες για μια σειρά από καταστάσεις που διαμορφώθηκαν και στο ρόστερ και στ’ αποδυτήρια στον εξ ορισμού υπεύθυνο, τον τεχνικό διευθυντή δηλαδή της (οποιαδήποτε) ομάδας.
Oπως είναι και η πρώτη που ξεχώρισε την ευθύνη του προπονητή για την εικόνα της στο γήπεδο. Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Ο καλοκαιρινός όμως Παναθηναϊκός, τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη Αυγούστου, μεταγραφικά, ήταν… ενιαίος και αδιαίρετος.
Τι θέλει να πει με τα παραπάνω ο «Agent Greek». Δεν υπάρχει ούτε ένας, μα ούτε… μισός παίκτης που ήρθε στο «τριφύλλι» το καλοκαίρι που δεν είχε τη συναίνεση του Δώνη.
Δεν λέει αν ήταν επιλογή του (αυτό ήταν το τελευταίο στον τρόπο που λειτούργησαν μεταγραφικά τα πράματα στους «πράσινους»), μιλάει για συναίνεση. Δεν είπε σε καμία περίπτωση – για παράδειγμα – ο Ελληνας τεχνικός πως δεν θέλει τον Μολό και ο Μολό ήρθε. Δεν είπε πως δεν του κάνει ο Μπεκ και ο Μπεκ ήρθε.
Ισα ίσα μάλιστα, που όσους «έκαψε», πολύ απλά, δεν προχώρησαν. Και όσους ο ίδιος ήταν αναφανδόν, κατηγορηματικά, μανιασμένα υπέρ τους, ήρθαν. Και παρότι ο «Agent Greek» το έχει ξαναγράψει, το επαναλαμβάνει γιατί διαπιστώνει πως δεν εμπεδώνεται.
Δεν ήταν ένας, αλλά δύο. Ο Ζαχίντ και ο Κολοβός.
Πηγή: www.sportime.gr
Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα τον δανεισμό του Βρόντη στην Al-Fayha
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS