Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο νεοφώτιστος Βόλος είναι μια από τις ομάδες που παίζουν θελκτικό ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, έχοντας πολύ θετική παρουσία και σημαντική βαθμολογική συγκομιδή. Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους για όλα αυτά ακούει στο όνομα Χοακίν Τόρες.
Ο μικρόσωμος Αργεντινός (1.67μ) έχει έρθει δανεικός στους Βολιώτες από την Νιούελς Ολντ Μπόις και έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα. Αν και άργησε να μπει στο ροτέισον της ομάδας, ο 22χρονος στα τελευταία τρία ματς στα οποία συμμετείχε αγωνιζόμενος ως δεξί και αριστερό εξτρέμ έχει τρία γκολ και μία ασίστ.
Η ΑΕΚ από την μεριά της που σκανάρει την ελληνική αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, δεν θα μπορούσε να μην… γοητευθεί από τα πεπραγμένα του Τόρες. Σύμφωνα με την Sportday, οι κιτρινόμαυροι είχαν μια διερευνητική επαφή με τους ιθύνοντες της ομάδας της Μαγνησίας.
Θέλησαν να μάθουν το μεταγραφικό καθεστώς υπό το οποίο βρίσκεται ο Τόρες στον Βόλο, με την υπόθεση μεταγραφής του να είναι αρκετά περίπλοκη ωστόσο, όπως συνηθίζεται με τους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τη Λατινική Αμερική και ειδικά από την Αργεντινή.
Πηγή: www.to10.gr
Η Ομόνοια καλωσόρισε τον... πράσινο Μουαμέρ Τάνκοβιτς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 10:04
Ανδρέας Μουσκάλλης
Προπονητής Ποδοσφαίρου
9 Σεπτεμβρίου 2025
04/09 @ 10:52
Πόσο επικίνδυνο και ανασφαλές είναι για να χρησιμοποιείται από τις ποδοσφαιρικές ομάδες.
02/09 @ 10:00
Μέχρι απόψε έχουν δικαίωμα για να αλλάξουν και να δηλώσουν τις ευρωπαϊκές λίστες τους οι κυπριακές ομάδες.
01/09 @ 21:20
Ο Ηρακλής Γερολάκκου ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας, με τη μορφή υποσχετικής από τον ΑΠΟΕΛ, με τον νεαρό διεθνή επιθετικό Νικόλα Τσιαττάλα.
01/09 @ 17:25
Εφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι ο Πάμπος της ΕΠΑ
01/09 @ 15:15
Στον χαιρετισμό του στη σημερινή Ετήσια Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Χάρης Λοϊζίδης τοποθετήθηκε για το θέμα με τις οφειλές των σωματείων και την έκταση που πήρε.
BEST OF THEMASPORTS