Ακολουθήστε μας στο Google news
Μετά το τέλος του ματς ΑΠΟΕΛ - Ντουντελάνζ, ο Ρόμαν Μπέζιακ μίλησε στη μεικτή ζώνη του ΓΣΠ στα ΜΜΕ.
Όλα όσα είπε:
Για το τι πήγε λάθος: «Τα πάντα πήγαν λάθος. Είχαμε μόνο δέκα λεπτά καλά σε αυτό το παιχνίδι και όλα τα άλλα λάθος. Ήταν πολύ κακή μέρα. Χάσαμε ένα παιχνίδι και πρέπει τώρα να προχωρήσουμε. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπλύνουμε την ντροπή».
Για το αν υπήρξε υποτίμηση προς την Ντούντελανζ: «Δεν υποτιμήσαμε τον αντίπαλο μας. Ήρθαν χωρίς να έχουν να χάσουν κάτι. Έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς πίεση. Το ένα λάθος έφερε το άλλο στο πρώτο ημίχρονο και ήταν δύσκολο για την ψυχολογία μας».
Για το τι πρέπει να αλλάξει ώστε να διεκδικήσει πρόκριση το ΑΠΟΕΛ: «Στα τελευταία πέντε παιχνίδια είχαμε δεχθεί μόλις δυο τέρματα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν ξεχάσαμε ξαφνικά να παίζουμε. Σήμερα ήταν μια κακή μέρα και πρέπει να προχωρήσουμε, μόνο καλύτεροι μπορούμε να γίνουμε».
Για το σύστημα και αν αυτό έπαιξε το ρόλο του: «Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δοκιμάζεις κάτι για να αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο. Και με τρεις μπορούμε να είμαστε καλύτεροι αλλά σήμερα κάναμε το ένα λάθος μετά το άλλο. Γυρίσαμε το παιχνίδι και δείξαμε χαρακτήρα για δέκα λεπτά αλλά μετά δεν μπορώ να πω τι έγινε λάθος, όμως δεν πρέπει να το επιτρέπουμε αυτό».
Για το επόμενο Ευρωπαϊκό παιχνίδι: «Σκεφτόμαστε μόνο το Παραλίμνι».
Αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στους φιλάθλους: «Ευχαριστούμε που ήταν στο γήπεδο, αλλά το μήνυμα που μπορούμε να στείλουμε είναι στο επόμενο παιχνίδι. Δεν πρέπει να λέμε πολλά, αλλά να κάνουμε πράξεις».

Επειδή πριν μερικές εβδομάδες, η πρωταθλήτρια Πάφος FC, έφερε στο λιμανάκι της πόλης τον Νταβίτ Λουίς, έγινε αναδημοσίευση σε Ελλαδικά Μέσα, χθεσινή αναφορά κυπριακής ιστοσελίδας, ότι προσπαθούν να αποκτήσουν και τον Έντισον Καβάνι…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS