Ο Ιράκλι Μαϊσουράντζε που υπέπεσε σε παράβαση στον Ράγιος και έδωσε το πέναλτι με το οποίο η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ απέναντι στην ΕΝΠ, μέσω των socail media ανέλαβε την ευθύνη με τον ποδοσφαιριστή, εκτός από Αγγλικά να γράφει και Ελληνικά.
Το «ποστάρισμα» του:
«Im taking the full responsibility of my action before the first half finished... It was my fault... But i think is happening in football... Because im not doing often those mistakes doesn't mean im not human... I wanna tell a big sorry from everyone... I disappointed you... Im so sorry and a big thanks to the people that instead of judging me they support me.... Απολογούμαι πραγματικά για τη στιγμή του πέναλτι... Νιώθω πολύ άσχημα και πολύ απογοητευμένος... Απολογούμαι και πάλι...»
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.