Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε υποστήριξε πως είναι δύσκολο ο Λιονέλ Μέσι να αγωνιστεί κόντρα στη Ντόρτμουντ για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League την Τρίτη (17/9, 22:00), με τον Αργεντίνο άσο να μην έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του φέτος.
Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που υπέστη στις 5 Αυγούστου, πριν ξεκινήσουν τα φιλικά προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα.
Εκτός από το ματς κόντρα στη Βαλένθια το Σάββατο (14/9, 22:00), που ο Μέσι είναι σίγουρο ότι θα λείψει, ο Αργεντίνος άσος πιθανότατα δεν θα παίξει ούτε με τη Ντόρτμουντ στην πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη (17/9, 22:00). Έτσι τουλάχιστον υποστήριξε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Ερνέστο Βαλβέρδε.
«Θα δούμε τι θα συμβεί την Τρίτη, δεν θέλω να πω κάτι γιατί δεν είμαι γιατρός. Αλλά το βλέπω δύσκολο να παίξει την Τρίτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε για τον Μέσι.
Το πιθανότερο σενάριο αυτή τη στιγμή, είναι ο 32χρονος μεσoεπιθετικός να κάνει το ντεμπούτο του για τη σεζόν 2019-20 το μεθεπόμενο Σάββατο (21/9, 22:00) στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Γρανάδα.
Πηγή: To10.gr
Ο Ερυθρός Αστέρας θα είναι η αντίπαλος της Πάφου στα πλει οφ του Τσάμπιονς Λιγκ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
31/07 @ 20:15
Μια μοναδική και αποτελεσματική πρωτοβουλία που αναπτύχθηκε από τον Βουλευτή του Εργατικού Κόμματος της Αγγλίας, Δρ. Σάιμον Οφερ ο οποίος τυγχάνει να είναι και πρώην γενικός ιατρός, με τον ιδιοκτήτη μιας εταιρείας της Ecotricity ο οποίος είναι Πρόεδρος μιας ποδοσφαιρικής ομάδας ερασιτεχνικής κατηγορίας της Green Rovers , μου έκανε εξαιρετική εντύπωση.
31/07 @ 00:32
Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη της Πάφου επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 0-1, έδωσε στην Κύπρο 250 βαθμούς στη βαθμολογία της UEFA και της επέτρεψε να μειώσει και άλλο την απόσταση από το 19ο Ισραήλ, το οποίο έχει πλέον, 588 πόντους περισσότερους από τη χώρα μας!
BEST OF THEMASPORTS