Ακολουθήστε μας στο Google news

Αιχμηρή ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού Λευκωσίας, για το θέμα της αναβολής αγώνων και όχι μόνο.

Αναλυτικά: "ΝΗΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ. Η χώρα στην οποία οι κανονισμοί γίνονται για να προφυλάσσονται οι δυνατοί αντί οι αδύνατοι. Η χώρα στην οποία θεωρείται θεμιτό να αναβάλλονται οι προκαθορισμένοι αγώνες του πρωταθλήματος με ψύλλου πήδημα για να διευκολύνονται οι «άπειροι» και με λιγοστό ρόστερ, Ευρωπαίοι που δεν είναι σε θέση μετά από τόσα χρόνια να διαχειριστούν 2 ματς σε μία εβδομάδα. Την ίδια στιγμή όμως που οι «εμπειρότατοι» νεοφώτιστοι με το πολυσύνθετό τους ρόστερ είναι σε θέση να αγωνιστούν κολλητά Δευτέρα και Παρασκευή! Μάλιστα κάπου πήρε και το μάτι μας ότι τα σαίνια της ομοσπονδίας σκέφτονται ότι αυτοί οι (παγκοσμίως πρωτόγνωροι) κανονισμοί θα ήταν ορθότερο να αλλάξουν. Με λίγα λόγια ακόμα μια φορά και πάλι καθυστερημένα εκει στην ΚΟΠ θα ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΤΑΧΙΗΝΟΠΙΤΤΑ. Πέρα από την πλάκα, παίκτες και τεχνική ηγεσία δώστε τα όλα στο γήπεδο την ερχόμενη εβδομάδα. Ειναι καιρός να μας νιώσουν ξανά, να τους γίνουμε πάλι αγκάθι και να τους αλλάξουμε την σειρά στην προσχεδιασμένη τους βαθμολογία. Υ.Γ. Εισήγηση μας προς την ΚΟΠ: Την επόμενη φορά ορίστε τους αγώνες μας καθημερινή ξημερώματα σε ώρες αλά Κόπα Αμέρικα. Είναι κρίμα ολόκληρη λατινική αμερική να μην βλέπει τον ΤΑΚΤΑΚΑΛΑ σε ζωντανή μετάδοση. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΤΑΚΤΑΚΑΛΑΣ 1931 est. 2004".
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ-ThemaSports
02/07 @ 16:53

Ποστάρισμα για το φιλικό με ΠΑΟ

Η Πάφος FC δίνει το τελευταίο της αγώνα επί Αυστριακού εδάφους αύριο στις 17:30, με αντίπαλο τον κυπελλούχο Ελλάδας, Παναθηναικό.

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς-ThemaSports
02/07 @ 15:14

Παρελθόν ο Γιούρσεβιτς

Η ανακοίνωση.

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!-ThemaSports
02/07 @ 15:58

Συμφώνησε με τον Περέιρα η ΑΕΚ!

Παίκτης της ΑΕΚ μπορεί να θεωρείται ο Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα! H «Ένωση» ολοκλήρωσε το deal με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ως το 2026.

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»-ThemaSports
02/07 @ 14:40

ΒΟΥΡΟΣ: «Ο Απόλλωνας μου έδειξε ένα σεβασμό που δεν περίμενα…»

Kαλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, ήταν ο Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος μίλησε για τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα, το Euro 2024, τον Κριστιάνο Ρονάλντο κι άλλα.

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!-ThemaSports
01/07 @ 15:21

ΦΑΜΠΙΑΝΟ: Μεγάλη συνέντευξη με τον Βραζιλιάνο «γίγαντα»!

Ο Φαμπιάνο παραχώρησε συνέντευξη στο OMONOIA TV.

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ