Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολοταχώς προς happy end βαδίζει το σίριαλ της ανανέωσης συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον παίκτη να υπογράφει με αποδοχές-μαμούθ.
Έχει τραβήξει πολύ το σίριαλ με το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σύμφωνα με όσα μεταδίδουν οι Άγγλοι, αναμένεται «happy end» στην υπόθεση.
Όπως αναφέρει με ρεπορτάζ της η «Daily Mail», οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια για την ανανέωση της συνεργασίας τους και μάλιστα ο 28χρονος γκολκίπερ μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος με τη νέα συμφωνία.
Συγκεκριμένα, το ποσό που αναμένεται θα λαμβάνει εβδομαδιαίως ο Ντε Χέα είναι περί τις 325.000 ευρώ, δηλαδή πάνω από 15,5 εκατ. ετησίως, με το οικονομικό να είναι ανάλογου βεληνεκούς με το συμβόλαιο του Πολ Πογκμπά.
Το συμβόλαιο του Ισπανού διεθνή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, άρα τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί.
Πηγή: sport-fm.gr
Ο Άρης κοντράρεται απόψε (21:00) με την ΑΕΚ Αθηνών στην OPAP Arena, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Conference League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα», έληξε ισόπαλο 2-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS