Ακολουθήστε μας στο Google news
Συνέχεια στα προκριματικά του Euro 2020 σήμερα, με δυνατές αναμετρήσεις, όπως αυτή του Σαν Μαρίνο με την Κύπρο, στις 21:45, και της Πολωνίας με την Αυστρία και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο θα είναι εκεί να προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!
Η Stoiximan, είναι η ΠΡΩΤΗ εταιρεία στην Κύπρο που επανέφερε το Cash Out και δίνει την ευκαιρία στους παίκτες του στοιχήματος να βγουν κερδισμένοι!
Η Stoiximan για το ματς Πολωνία – Αυστρία, προσφέρει στους παίκτες της 0% γκανιότα, όπου αυτό σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!
Η νίκη του Σαν Μαρίνο δίνει απόδοση 41.00, η ισοπαλία δίνει 12.00 και η νίκη της Κύπρου δίνει απόδοση 1.06. Το Over 3.5 γκολ δίνει 2.15, το Under 3.5 γκολ δίνει 1.67, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 3.75 και το No Goal δίνει 1.25. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτο το Σαν Μαρίνο δίνει 9.00, να σκοράρει πρώτη η Κύπρος προσφέρεται με απόδοση 1.08 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 12.60. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο το Σαν Μαρίνο δίνει 56.00 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Κύπρος δίνει 1.30.
Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Σωτηρίου για λογαριασμό της Εθνικής μας, δίνει απόδοση 1.65, ο Papoulis 1.80 και ακολουθούν οι Pittas και Efrem με αποδόσεις 1.95 και 2.10, αντίστοιχα. Η πιθανότητα να σκοράρει είτε ο Ceccaroli, είτε ο Hirsch, είτε ο Vitaioli για το Σαν Μαρίνο, προσφέρεται με απόδοση 6.50.
Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Σαν Μαρίνο – Κύπρος εδώ.
Η νίκη της Πολωνίας δίνει απόδοση 2.27, η ισοπαλία δίνει 3.50 και η νίκη της Αυστρίας δίνει 3.65. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.08, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.73, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.83 και το No Goal δίνει 1.91. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Πολωνία δίνει 1.83, να σκοράρει πρώτη η Αυστρία προσφέρεται με απόδοση 2.35 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 8.50. Η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Πολωνία δίνει 3.45 και το ενδεχόμενο να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Αυστρία δίνει 5.80.
Αναφορικά με τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Λεβαντόβσκι δίνει απόδοση 2.12, ο Πιάτεκ 2.50 και ακολουθούν οι Μίλικ και Κοβνάτσκι με αποδόσεις 2.90 και 3.30, αντίστοιχα. Από πλευράς Αυστρίας, η πιθανότητα να σκοράρει ο Αρναούτοβιτς δίνει απόδοση 3.50 και ακολουθούν οι Onisiwo, Hinterseer, Γκρέγκοριτς και Αλάμπα με απόδοση 3.65.
Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Πολωνία – Αυστρία εδώ.
Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!
Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.
Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.
Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.
Ο Άρης κοντράρεται απόψε (21:00) με την ΑΕΚ Αθηνών στην OPAP Arena, στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Conference League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα. Θυμίζουμε ότι το πρώτο ματς στο στάδιο «Αλφαμέγα», έληξε ισόπαλο 2-2.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS