Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Νίκος Κωστένογλου, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΑΕΚ, θα είναι ο προπονητής που θα παραμείνει στο κλαμπ.
Η Ενωση θα συνεχίσει με τον 48χρονο Ελληνα προπονητή στον πάγκο της, μετά την εξαιρετική εικόνα με Τράμπζονσπορ και Αστέρα Τρίπολης και τις δύο νίκες. Μέσα σε διάστημα 4 ημερών μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες. Ωστόσο, ο ίδιος ο Κωστένογλου ζήτησε να έχει το τιμ που θέλει, σε αυτό το νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα. Για να μπορεί να δουλέψει πιο άνετα και με εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του.
Ετσι, άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο 42χρονος Γιώργος Αλεξόπουλος, επί σειρά ετών βοηθός του σε πολλές ομάδες (ΑΕΚ, Ανόρθωση, Ξάνθη, Απόλλων Σμύρνης). Και στην ΑΕΚ την σεζόν 2011/12 και παλαίμαχος της ομάδας με παρουσία από το 2004 μέχρι το 2010. Επίσης, ήταν και προπονητής της Κ19 μαζί με τον Ηλία Καλοπήτα, ο οποίος πλέον αναλαμβάνει μόνος του το τμήμα.
Το φαβορί για γυμναστής με Κωστένογλου
Παράλληλα, η ΑΕΚ έψαχνε γυμναστή και αυτή την στιγμή γκραν φαβορί είναι η επιστροφή του Παναγιώτη Βούλγαρη. Ο έμπειρος γυμναστής ήταν στο τιμ επί Δέλλα, παρέμεινε και επί Πογιέτ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος το 2016. Εν συνεχεία ο Πογιέτ τον πήρε μαζί του στην Κίνα.
Επιπροσθέτως, αναμένεται να συνεχίσουν κανονικά στην ΑΕΚ τόσο ο Ηλίας Ατματσίδης, όσο και ο Νίκος Παναγιωτάρας που έκαναν πολύ καλή δουλειά το τελευταίο διάστημα στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Πηγή: www.sportime.gr
Ο Νανού όπως θα είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/08 @ 10:14
Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες καταδικάζουν με βδελυγμία τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής, αφού σαν σήμερα (14 Αυγούστου) το 1974, ο τουρκικός στρατός εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση, καταλαμβάνοντας με τον πιο βίαιο τρόπο την πόλη της Αμμοχώστου και ολόκληρη τη Χερσόνησο της Καρπασίας.
13/08 @ 11:28
Η ΚΟΠ ενημέρωσε σήμερα ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας στην τελευταία του συνεδρία, αποφάσισε ομόφωνα να υιοθετήσει αυτούσιους τους κανονισμούς της FIFA για ρατσιστική ή παρόμοια συμπεριφορά κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικών αγώνων.
12/08 @ 20:52
Και επίσημα στην Widzew Lodz ο Στέλιος Ανδρέου.
12/08 @ 19:51
Ο διεθνής αμυντικός Στέλιος Ανδρέου έκλεισε στην Widzew Lodz με την ομάδα της Πολωνίας να δίνει 1,7 εκατομμύρια ευρώ στη Charleroi για να τον κάνει δικο της.
06/08 @ 21:38
Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το αποψινό φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Περιστερώνας ανάμεσα στην Ομόνοια 29Μ και την Ανόρθωση.
04/08 @ 11:57
Ανάρτηση από τον ΑΣΙΛ Λύσης:
BEST OF THEMASPORTS