Ακολουθήστε μας στο Google news
Ενθαρρυντικά ξεκίνησε τον τελευταίο του φετινό αγώνα ο Παύλος Κοντίδης. Μετά τις δύο πρώτες ιστιοδρομίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Enoshima – πρώτο της σεζόν 2019-20 – ο Κύπριος Ολυμπιονίκης είναι δεύτερος στην κατάταξη, ανάμεσα σε 51 ιστιοπλόους.
Με μια 2η και μια 9η θέση, έχει 11β, έναντι 8β του Κροάτη Tonci Stipanovic. Στην τρίτη θέση με 14β είναι ο Βρετανός Thompson και τέταρτος – με τους ίδιους βαθμούς – ο Αυστραλός Mitchell Kennedy.
O αγώνας περιλαμβάνει δέκα ιστιοδρομίες και την κούρσα μεταλλίων, την Κυριακή (01/9).
Μια σημαία της Παλαιστίνης με δύο μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς έκαναν την εμφάνιση τους πάνω το στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό κατά τη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Τσάμπιονς Λιγκ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/07 @ 22:41
Πλούσια δράση με βλέμμα σε Κεσίδη και Αντωνίου!
22/07 @ 21:50
Αποτελέσματα (22.7) της δεύτερης αγωνιστικής μέρας των αθλητών της αποστολής της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.
22/07 @ 21:01
Η αγωνιστική δράση των Κυπρίων αθλητών στο EYOF 2025
22/07 @ 15:14
Το κορυφαίο του Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών έζησε από τις 17 έως τις 20 Ιουλίου 2025, στο Μπέργκεν της Νορβηγίας, ο κυπριακός στίβος.
22/07 @ 14:22
Αν και βρέθηκε να χάνει με 6-2, η Εθνική πόλο Ανδρών με απίστευτη ανατροπή προσπέρασε με 7-6, αλλά ισοφαρίστηκε στα 0,1’’ πριν το τέλος από την Ισπανία και έχασε την πρόκριση στον τελικό στα πέναλτι.
22/07 @ 09:15
Το πρώτο της μετάλλιο με το καλημέρα της διοργάνωσης πανηγύρισε η αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στο 18ο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Νέων που διεξάγεται στα Σκόπια.
BEST OF THEMASPORTS