Ακολουθήστε μας στο Google news
Ανακοίνωση από τη Θύρα 9:
"Λάβαμε πριν λίγο επιστολή από τον αθλητή του πετοσφαιρικού μας τμήματος Αχιλλέα Πετρακίδη και δυστυχώς τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα.
Η απόγνωση που οδήγησε τον αθλητή μας στο να γράψει αυτή την επιστολή και η δραματική του έκκληση για βοήθεια, αποτυπώνει την ζοφερή πραγματικότητα για τα όσα συμβαίνουν στο ιστορικό τμήμα του σωματείου μας.
Η ομάδα που μας έκανε περήφανους, που σάρωνε τους τίτλους τα τελευταία χρόνια, κινδυνεύει με διάλυση λόγω των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει και της αδιαφορίας των ιθυνόντων του σωματείου.
Οι εξελίξεις δυστυχώς μας επιβεβαιώνουν απόλυτα και αποδεικνύεται αυτό που λέγαμε, όταν προειδοποιούσαμε ότι το ξεπούλημα και η ιδιωτικοποίηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, θα οδηγούσε σε πλήρη μαρασμό και διάλυση τα τμήματα του σωματείου.
Όλα αυτά τα χρόνια τα τμήματα του σωματείου έδιναν μάχη επιβίωσης, όμως κατάφερναν να έχουν αξιοπρεπή παρουσία, διακρίσεις και τίτλους με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την ομάδα πετόσφαιρας.
Όμως αυτό οφείλεται αποκλειστικά στην θέληση που είχαν μια χούφτα άνθρωποι που τα στήριζαν και πάλευαν κόντρα στους καταστροφικούς χειρισμούς των διοικούντων που χωρίς να χουν κανένα όραμα και στοιχειώδη πλάνο για το σωματείο, αναπόφευκτα οδηγούσαν στην διάλυση ότι είχε απομείνει να θυμίζει το ιστορικό σωματείο του ΑΣΟΛ.
Εμείς όμως ποτέ δεν μείναμε σε μια στείρα κριτική, έτσι δεν θα ακολουθήσουμε τους υπεύθυνους γι αυτή την κατάσταση στην αδιαφορία, αλλά θα προχωρήσουμε άμεσα με αποφασιστικότητα να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την ομάδα, όπως πράξαμε ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της. Περισσότερα τις επόμενες ημέρες.
ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΓΚΕΣ
Η ΘΥΡΑ 9 ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ".
Συζητήθηκαν παραπάνω οι δηλώσεις Μπέργκ για το μέλλον του Λοίζου, παρά η πρώτη νίκη της Ομόνοιας στον φετινό μαραθώνιο επί του Ακρίτα Χλώρακας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/09 @ 14:11
Την 30ή θέση στα προκριματικά τού άλματος σε μήκος, κατέλαβε πριν από λίγο η Φίλιππα Φωτοπούλου, στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο άρχισε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου 2025, στο Τόκιο.
12/09 @ 18:32
Η ώρα για την έναρξη τού 20ού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου έφτασε. Το Τόκιο είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει τούς κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες τού κόσμου, από το πρωί τού Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου 2025, έως και την Κυριακή (21/09/25). Με την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας έχουμε έξι ώρες διαφορά και όταν θα λάμπει ο ήλιος εκεί, εμείς θα βρισκόμαστε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούν και οι Κύπριοι φίλοι τού στίβου νωρίς και να «ζούμε» για τις επόμενες ημέρες σε ώρες Τόκιο.
12/09 @ 17:29
Σε ηλικία σχεδόν 39 ετών, η θρυλική Τζαμαϊκανή πρωταθλήτρια των δρόμων ταχύτητας, Σέλι Αν Φρέϊζερ Πράϊς, θα απόχωρήσει από την ενεργό δράση, αμέσως μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Τόκιο και στην χώρα απ' όπου άρχισαν όλα πριν από σχεδόν 18 χρόνια.
12/09 @ 13:04
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει για τις ενέργειες που έχουν γίνει από τον ΚΟΑ μετά την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την εξέταση και λήψη απόφασης για διαγραφή του Σωματείου ΑΠΟΕΛ από Μέλος της Ομοσπονδίας.
12/09 @ 14:45
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας ανακοινώνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αθλητές Αιμίλιος Πέτρου και Παύλος Νικολάου, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Αναστασίου Λάπικοφ, θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας.
12/09 @ 08:50
Λίγο πριν αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Τόκιο ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται, το στόχο του και τον μεγάλο αντίπαλο του Μόντο Ντουπλάντις.
BEST OF THEMASPORTS