Το 2012 ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του Απόλλωνα. Μετά είχε και πέρασμα από την Ομόνοια.
Εντούτοις, ο Ρομπέρτο Γκαρσία, ακόμη και σήμερα, έχει τον Απόλλωνα μέσα στην καρδιά του.
Από το πρωί του Δεκαπενταυγούστου ο Γκαρσία είχε στη σκέψη και στο μυαλό του τη βραδινή προσπάθεια του Απόλλωνα επί της Αούστρια Βιέννης για πρόκριση στον πλέι οφ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.
Από την Ισπανία όπου βρίσκεται... «ψήθηκε» ο ίδιος με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, με τη φανέλα του Απόλλωνα, αλλά και με την σούβλα!
Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Themasports.com...Σ.Ν.
Ο πρόεδρος της ΕΝΠ Κώστας Στρατής, που έζησε τον «Μιχαλάκη» όταν έκανε τα πρώτα του βήματα στην ομάδα τους, ενδεχομένως να έκανε αυτή την σκέψη χθες βράδυ, όταν συνάντησε τον πρώην διεθνή άσο.
Δικαιολογημένες οι ψεσινές τιμές, σε έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς του «κουτιού», τον Μιχάλη Κωνσταντίνου. Για πολλά χρόνια, έκανε τις αντίπαλες εστίες να «αναστενάζουν»!
Έδωσε το παρών του ο νέος πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης, στην ψεσινή εκδήλωση στο Δημαρχείο Παραλιμνίου, όπου τιμήθηκε ο Μιχάλης Κωνσταντίνου από την ΕΝΠ.