Ακολουθήστε μας στο Google news
Τεράστια προσπάθεια στον τελικό κολύμβησης από τον νεαρό αθλητή μας ο οποίος κατέγραψε νέα Παγκύπρια επίδοση
Απεσταλμένος ΕΑΚ, Πέτρος Πετρή
Το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η 4
η μέρα αγωνιστικής δράσης για την κυπριακή αποστολή στο 15
ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων του Μπακού.
Τις εντυπώσεις κατάφερε να κλέψει ο Νικόλας Αντωνίου στην κολύμβηση, ο οποίος στον ημιτελικό 50 μέτρων ελεύθερο σημείωσε χρόνο 23.66 με νέα Παγκύπρια επίδοση παίδων και νέων και από την 8
η θέση προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Εκεί, ο Νικόλας Αντωνίου έπιασε νέο ρεκόρ στην 6
η θέση με χρόνο 23.42, όπου και κατέγραψε νέα Παγκύπρια επίδοση παίδων και νέων. «Αρκετά υποσχόμενος για το μέλλον είναι ο νεαρός κολυμβητής μας, ο οποίος καταρρίπτει ήδη ρεκόρ και έχει ακόμη να προσφέρει πολλά», επεσήμανε σε δηλώσεις του ο προπονητής, Μάρκος Καλοψιδιώτης.
Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια στους τελικούς του στίβου, καθώς η Παιδίου Χριστονύμφη στον τελικό του άλματος εις μήκος έμεινε στη 10
η θέση, ενώ η Άντρεα Βάσου είχε τρεις άκυρες προσπάθειες στο άλμα επί κοντώ στα 3.60 μέτρα. «Αγωνίστηκαν και πάλεψαν οι αθλήτριες. Αν ήταν πιο ευνοϊκές οι συνθήκες ίσως να είχαμε και καλύτερα αποτελέσματα», σχολίασε ο προπονητής του στίβου, Ηλίας Αγαπίου.
Η αγωνιστική δράση της ημέρας ολοκληρώθηκε στην ποδηλασία, με τον Κωνσταντίνο Ιωάννου να έρχεται 63
ος από τους 82 ποδηλάτες σε αγώνα αντοχής 75 χιλιομέτρων με χρόνο 1:59:40.
Με τρεις αναμετρήσεις άνοιξε η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/09 @ 14:11
Την 30ή θέση στα προκριματικά τού άλματος σε μήκος, κατέλαβε πριν από λίγο η Φίλιππα Φωτοπούλου, στο 20ό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, το οποίο άρχισε σήμερα, 13 Σεπτεμβρίου 2025, στο Τόκιο.
12/09 @ 18:32
Η ώρα για την έναρξη τού 20ού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου έφτασε. Το Τόκιο είναι πανέτοιμο να φιλοξενήσει τούς κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες τού κόσμου, από το πρωί τού Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου 2025, έως και την Κυριακή (21/09/25). Με την πρωτεύουσα της Ιαπωνίας έχουμε έξι ώρες διαφορά και όταν θα λάμπει ο ήλιος εκεί, εμείς θα βρισκόμαστε λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Γι’ αυτό θα πρέπει να προσαρμοστούν και οι Κύπριοι φίλοι τού στίβου νωρίς και να «ζούμε» για τις επόμενες ημέρες σε ώρες Τόκιο.
12/09 @ 17:29
Σε ηλικία σχεδόν 39 ετών, η θρυλική Τζαμαϊκανή πρωταθλήτρια των δρόμων ταχύτητας, Σέλι Αν Φρέϊζερ Πράϊς, θα απόχωρήσει από την ενεργό δράση, αμέσως μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου στο Τόκιο και στην χώρα απ' όπου άρχισαν όλα πριν από σχεδόν 18 χρόνια.
12/09 @ 13:04
Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού ενημερώνει για τις ενέργειες που έχουν γίνει από τον ΚΟΑ μετά την απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κολύμβησης να συγκαλέσει Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα την εξέταση και λήψη απόφασης για διαγραφή του Σωματείου ΑΠΟΕΛ από Μέλος της Ομοσπονδίας.
12/09 @ 14:45
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κωπηλασίας ανακοινώνει ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι αθλητές Αιμίλιος Πέτρου και Παύλος Νικολάου, υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Αναστασίου Λάπικοφ, θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Βαλκανικούς Αγώνες Κωπηλασίας.
12/09 @ 08:50
Λίγο πριν αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου του Τόκιο ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται, το στόχο του και τον μεγάλο αντίπαλο του Μόντο Ντουπλάντις.
BEST OF THEMASPORTS